Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Θρίλερ σε πάρκινγκ supermarket ΑΒ στο Ίλιον που έχει πλημμυρίσει μέχρι το ταβάνι - Φόβοι για εγκλωβισμένους - Ισχυρές καταιγίδες τώρα στην Αττική

Τρομακτικά είναι τα προβλήματα από την άγρια κακοκαιρία που σφυροκοπάει εδώ και ώρες το λεκανοπέδιο Αττικής και ήδη αυτά τα προβλήματα θα γιγαντωθούν, καθώς την τελευταία ώρα, ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας.Η πυροσβεστική μέχρι αυτή την ώρα έχει δεχθεί περισσότερες από 450 κλήσεις, αλλά όλη η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο Ίλιον όπου σε ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ έχει πλημμυρίσει το υπόγειο πάρκινγ τουλάχιστον μέχρι το ταβάνι.Την ίδια ώρα, στην Ανθούπολη στο Περιστέρι κάτοικοι καταγγέλλουν πως από τα μπαζωμένα ρέματα τα νερά συγκεντρώθηκαν και μπήκαν στα σπίτια τους.


Μάλιστα, τα ορμητικά νερά μπήκαν σε ένα σπίτι, γκρέμισαν έναν τοίχο και βγήκαν σε άλλο δρόμο. Πολλοί μάλιστα είναι οι κάτοικοι της περιοχής όπου αυτή τη στιγμή είναι πλέον άστεγοι και δεν έχουν που να μείνουν το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός προβλέπεται άστατος με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα βορειανατολικά τμήματα της χώρας, αλλά θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνειας. Χιόνια θα εξακολουθήσουν να πέφτουν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά, ακόμη και στον Παρνασσό. 

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο ακόμη και 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση δεν πρόκειται να ξεπεράσει ούτε και τη Δευτέρα τους 18 με 19 βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: