Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Πέθανε τα ξημερώματα η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως πέθανε σήμερα τα ξημερώματα στον ύπνο της η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία. Ηταν και αυτή γνωστή τηλεοπτική σεφ και εκδότρια γαστρονομικού περιοδικού με μεγάλο κοινό. Οι πληροφορίες παραμένουν ασαφείς, πάντως φαίνεται πως υπέστη ανακοπή στον ύπνο της. Η νεκροψία θα δώσει απαντήσει. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανακοίνωση από την οικογένεια. Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσαν στελέχη του εκδοτικού της οίκου με τα οποία επικοινώνησε το iefimerida.gr. Πάντως χθες το πρωί μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook χαιρετούσε τους φίλους της αφιερώνοντας τους ένα τραγούδι της Σοφίας Βέμπο.


Ο εφιάλτης της Αλεξίας ξεκίνησε από την προ-εφηβική ηλικία. Εκεί διαγνώστηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα. Η αντιμετώπιση του άσθματος ήταν μια χρόνια ταλαιπωρία που είχε γίνει για την άτυχη μαγείρισσα πλέον τρόπος ζωής. Είχε πάντα μαζί της τα απαραίτητα φαρμακευτικά σκευάσματα με τα οποία αντιμετώπιζε τις κρίσεις.

Κρίσεις που την έφερναν πολλές φορές στα όριά της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η Αλεξία πριν από λίγο καιρό έφτασε και πάλι λίγο πριν το μοιραίο αλλά την πρόλαβαν οι οικείοι της.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε την δεύτερη φορά. Το κακό έγινε στον ύπνο της. Σε κατάσταση σοκ δεν είναι μόνο η μητέρα της Βέφα αλλά τα δυο της παιδιά Χαρά και Γενοβέφα… οι κόρες της άτυχης Αλεξίας ηλικίας 10 και 17 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αυτή την ώρα τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι με την θεία τους Άντζελα και τον πατέρα τους Ευάγγελο Κιτσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: