Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να πέσει στα πόδια της Ζιζέλ Μπούντχεν τώρα!


“Η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να βρει ένα κατάλληλο όνομα, μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, για την προεδρία της Δημοκρατίας. Στην κυβερνητική πλειονότητα λείπουν 29 ψήφοι στο κοινοβούλιο. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει χάσει τη δύναμή του και σκέφτεται την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της δημοφιλέστερης ομάδας της χώρας”.


Με αυτή την υπόθεση ο Φεντερίκο Φουμπίνι της Republica κατάφερε να προκαλέσει εφτά και κάτι οργασμούς μία εβδομάδα πριν στα κοινωνικά δίκτια της χώρας-αλλά ο συνάδελφος προφανώς δεν έχει ιδέα. Γιατί αν υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να φέρει τη λύση είναι ένα, είναι γυναίκα, δεν είναι καν Ελληνίδα και όμως, θα μπορούσε να εκλεγεί με απόλυτη πλειοψηφία στο αξίωμα που φέρει προσφωνηση “Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε”. Η Ζιζέλ Μπουντχεν μπορεί να δωσει επιτελους στο πολιτικό γιγνεσθαι τη γαλήνη που του αρμόζει. Να γιατί:

1. Καταρίπτει ρεκόρ. Για δέκατη συνεχή χρονιά η 34χρονη από τη Βραζιλία που όμως κουβαλάει αίμα Βαυαρίας στις φλέβες της καθότι ΚΑΙ Γερμανίδα, κράτησε τον τίτλο πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο, καταγράφοντας μοναδικές επιδόσεις στην εγκριτη λίστα του περιοδικού «Forbes». Αφήνοντας πίσω brand names όπως Κέιτ Μος, Αντριάνα Λίμα, Αλεσάντρα Αμπρόσιο αλλά και Μιράντα Κερ, η Βραζιλιάνα καλλονή ανακηρύσσεται η βασίλισσα της δεκαετίας στην πασαρέλα, κερδίζοντας 47 εκατομμύρια δολάρια μόνο τους τελευταίους 12 μήνες –με ημερομίσθιο 128.000 δολάρια τη μέρα, έχει κάθε λόγο να χορεύει όπου θέλει, όπως θέλει. Ακριβώς.


2. Είναι καλύτερη από όλες και όλους. Με τα παραπάνω χρήματα η Ζιζέλ όχι μόνο ξεπέρασε τις δεύτερες στην κατάταξη Ντούτζεν Κρος και Αντριάνα Λίμα κατά 39 εκατομμύρια δολάρια αλλά κατάφερε να δείξει στον σύζυγο της και άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι ποιος είναι ο κουβαλητής στο σπίτι αφού κέρδισε 16 εκατ. δολάρια περισσότερα από αυτόν. Aκόμη και αν οι φωνητικές της ικανότητες είναι ανάλογες με αυτές του Νέμο

3. Είναι δαιμόνια επιχειρηματίας μέρος Α. Η επιτυχία της νεόκοπης μούσας του Chanel No. 5 δεν οφείλεται ούτε στους γλουτούς, ούτε στο στήθος, ούτε στους γοφούς, ούτε καν στους καλα σμιλεμένους λοβούς των αυτιών της. Αυτή που θα γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος μοντέλο κατάφερε να είναι και η πιο κερδοφόρα κυρίως στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η πρώην του Λεονάρντο ντι Κάπριο, μητέρα δύο παιδιών σήμερα, έχει επενδύσει σοφά σε ακίνητα (της ανήκει ένα resort στη Νότια Βραζιλία και εκτάσεις στην πόλη Τρανκόσο) και αντί να δανείζει το κορμί και πρόσωπο της στη μόδα, συμμαχεί μαζί της.

4. Είναι δαιμόνια επιχειρηματίας μέρος Β. Στον αντίποδα των συναδέλφων της που είναι απλά ξενιστές ενός μηνύματος η Ζιζέλ Μπούντχεν προτείνει στους οίκους προϊόντα που φέρουν το ονοματεπώνυμο της και στη συνέχεια ασχολείται ενεργά με την υλοποίηση και την προώθηση τους. Σε μία 10ετία μόνο η καλλίπυγος έγινε πλουσιότερη χάρη στις πωλήσεις των σανδαλιών που σχεδιάζει για την εταιρεία υποδημάτων «Grendene». Οι σαγιονάρες Ipanema της οποίες και καθιέρωσε φοριούνται από 25 εκατομύρια γυναίκες στον κόσμο ετησίως αποφέροντας έσοδα άνω των 250 εκατ. Δολαρίων στην εταιρεία και κάποια έξτρα στην ίδια για να μπορεί να κάνει τα beaute που της αξίζουν.

5. Είναι δαιμόνια επιχειρηματίας μέρος Γ. Στα παραπάνω κέρδη ας προστεθούν τα «χρυσά» συμβόλαια της με την H&M της Σουηδίας, τη Chanel της Γαλλίας και την Carolina Herrera των ΗΠΑ. Επιπλέον η Ζιζέλ φροντίζει να κάνει τον κόσμο πιο όμορφο με τα προϊόντα Pantene που διαφημίζει, επιμελείται τη στοματική υγιεινή των γυναικών που ξέρουν τι βάζουν στο στόμα τους με τα προϊόντα Oral-B που την έχουν κάνει σημαία τους ενώ έχει ξεκινήσει και εκστρατεία κατα της υπογεννητικότητας στη Βραζιλία αφού η σειρά εσωρούχων Gisele Bundchen Brazilian Intimates που λάνσαρε τον Μάιο του 2010 σε συνεργασία με τη Hope (τη βραζιλιάνικη απάντηση στη Victoria's Secret) δίνει νόημα στις νύχτες.

6. Είναι ένας απόλυτα αυτοδημιούργητος Άγγελος του Κέρδους η πρώτη αυτοδημιούργητη δισεκατομυριούχος από τη χώρα του Νειμάρ.

7. Είναι ρομαντικιά. Σε ανύποπτο χρόνο η Ζιζέλ εξομολογήθηκε. “Όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Νέα Υόρκη στα 15 μου, ένα χρόνο αφότου με ανακάλυψαν σε ένα εμπορικό κέντρο στο Σάο Πάολο, και άνοιξα το παράθυρο του διαμερίσματος μου που βρισκόταν στο 35ο όροφο ενός ουρανοξύστη, υπήρχε τόσο νέφος και φώτα που δεν μπορούσα να δω το τυχερό αστέρι μου στον ουρανό. Οπότε πήρα ένα στυλό και το σχεδίασα στο εσωτερικό του καρπού μου. Αλλά συνέχεια έσβηνε. Οπότε πήρα την απόφαση, πήγα σε ένα φτηνό τατουατζίδικο στην 2η Λεωφόρο και τους είπα να μου το βαρέσουν”. Ίσως ο Μενέλαος Λουντέμης είναι ο αγαπημένος της συγγραφέας, κάτι που πολύ εκτιμάται στους διαδρόμους του Προεδρικού Μεγάρου, λένε οι καθαρίστριες που ξέρουν πολλά όχι όμως και να απαντήσουν γιατί η Βραζιλιάνα καλλονή έκανε αυτή την ταινία το 2007 και θώπευσε την Τζενιφερ Εσποζίτο τοιουτρόπως.

8. Είναι εγγύηση για μεγαλες κυκλοφορίες και ευπώλητα εξωφυλλα. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγεις εύκολα και ανώδυνα αφού κάθε έκδοση στον πλανήτη έχει δει τις κυκλοφορίες της να εκτοξεύονται στα ύψη όποτε η Ζιζέλ Μπούντχεν απλωνεται σε σελίδες. Η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ έχει κοσμήσει συνολικά περισσότερα από 600 περιοδικά με την μόνη που έχει κάνει παραπάνω να είναι μία. Και νεκρή. Και την φωναζαμε Νταϊάνα.

9. Είναι πρότυπο. Περισσότερες από 36.000 γυναίκες έχουν κλαφτεί στον πλαστικό τους να τους χαρίσει ένα στήθος σαν αυτό που η βραζιλιάνα καλλονή κουβαλούσε πέρα δώθε από το 2000 μέχρι και το 2007 στις οργασμικές πασαρέλες της Victoria's Secret. Φήμες θέλουν ανάμεσα σε αυτές να είναι και Έλληνες πολιτικοί από την Α' Αθηνών και Β' Πειραιώς. Οπότε να μας ζήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα μας άξιζε αν δεν χαρίζαμε τηλεθέαση στον Μάρκο Σεφερλή -κάτι που είναι μια άλλη ιστορία από μόνη της. Παω να ξαπλωσω, το κορίτσi, περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: