Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Απόπειρα βιασμού στο κέντρο των Ιωαννίνων


Θύμα βιασμού λίγο έλειψε να πέσει αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων, μία νεαρή κοπέλα, μόλις 20 ετών.Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα, όταν δύο άγνωστοι άνδρες πλησίασαν την 20χρονη καθώς εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, με σκοπό να την βιάσουν.Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η εικοσάχρονη προσπάθησε να αμυνθεί, φωνάζοντας -παράλληλα- δυνατά σε βοήθεια. Το νεαρό κορίτσι είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς διερχόμενο ζευγάρι που περνούσε τυχαία από το δρόμο άκουσε τις φωνές της και έσπευσε σε βοήθεια, με τους δύο αγνώστους να τρέπεονται σε φυγή.


Το ζευγάρι -που βρέθηκε την κατάλληλη ώρα, στο κατάλληλο μέρος- αποτρέποντας τα χειρότερα, συνόδευσε την έντρομη και σε κατάσταση σοκ νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ίδια δεν θέλησε να προχωρήσει σε καταγγελία του περιστατικού στις Αρχές, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει και τα χαρακτηριστικά των δύο ανδρών για τους οποίους εκτιμά ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.

Το περιστατικό, που δεν είναι το μόνο που έχει σημειωθεί στην περιοχή τον τελευταίο χρόνο, έρχεται να αναδείξει τους αυτονόητους κινδύνους, που -αν και πολλές φορές αγνοούνται- δεν παύουν να παραμονεύουν και παράλληλα να υπογραμμίσει την ανάγκη τα νέα, κυρίως, κορίτσια να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά κατά τις νυχτερινές τους μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: