Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Με το αστέρι του Δαυίδ ορκίστηκε ο Μπουτάρης

Με το αστέρι του Δαυίδ, εξαιτίας της παρουσίας Χρυσαυγιτών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ορκίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.Στην αίθουσα βρίσκονταν συγκεντρωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων τα οποία αποδοκίμαζαν τον χρυσαυγίτη δημοτικό σύμβουλο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.Οι Χρυσαυγίτες φώναζαν "όχι φυλακές για τους εθνικιστές" και οι αντιφασίστες απαντούσαν "ούτε στα συμβούλια, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά".Αυστηρές συστάσεις προς τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και την ομάδα των αντιρατσιστών που παραβρίσκονται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου απύθυνε ο Γιάννης Μπουτάρης λίγο πριν την έναρξη της τελετής ορκομωσίας. "'Οποιος δεν σταματήσει να φωνάζει θα εκβληθεί δια της βίας" είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Στη συνέχεια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της παρουσίας Χρυσαυγιτών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου καρφίτσωσε στο πέτο του το Αστρο του Δαυίδ.Ανακοίνωση με αφορμή την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης και την ένταση που προκλήθηκε κατά την διάρκεια αυτής εξέδωσε πριν από λίγο η Χρυσή Αυγή.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου κάνει λόγω για μεταφερόμενο θίασο αριστεριστών και γραφικότητες Μπουτάρηδων.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Η ορκωμοσία εκλεγμένων βουλευτών με χειροπέδες αποδεικνύει πως το καθεστώς του Μνημονίου έχει καταλύσει το Σύνταγμα και τη Λαϊκή Κυριαρχία και έχει τρομοκρατηθεί από την ραγδαία άνοδο του κόμματός μας. Ο μεταφερόμενος θίασος των αριστεριστών και οι γραφικότητες των Μπουτάρηδων φανερώνουν το τραγικό επίπεδο του πολιτικού λόγου όσων αντιμάχονται την Χρυσή Αυγή."

Δεν υπάρχουν σχόλια: