Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Εύβοια: ''Έχασαν'' το μονάκριβο παιδί τους από τη μια στιγμή στην άλλη

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο κέντρο υγείας που μεταφέρθηκε ο άτυχος μαθητής - Η ιατροδικαστική εξέταση έριξε φως στα αίτια του θανάτου...Η οικογένεια από το Ψυχικό Αττικής παραθέριζε τις τελευταίες μέρες στο εξοχικό τους στα Βασιλικά και το μοιραίο έγινε την Κυριακή 17 Αυγούστου το απόγευμα. Ήταν περίπου στις 18.00, όταν το 15χρονο μοναχοπαίδι ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου αλλά εκεί άφησε την τελευταία του πνοή πριν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς είχαν καλέσει και ελικόπτερο για την μεταφορά του 15χρονου σε νοσοκομείο της Αττικής. 



Στο κέντρο Υγείας εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές, ενώ επί τόπου κατέφθασε η αστυνομία, που άρχισε να παίρνει καταθέσεις από τους γονείς, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του άτυχου παιδιού.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, έριξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία παραγγέλθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, σύμφωνα με την οποία ο 15χρονος πέθανε από προχωρημένο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Τραγικές φιγούρες, οι δύο γονείς που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον μονάκριβο γιό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: