Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Στους κυβερνητικούς που διορίζουν καλοκαιριάτικα τα... "δικά τους παιδιά", συμπεριλαμβάνει η εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τον Αντ. Μπέζα

Ανάμεσα στους κυβερνητικούς υπουργούς και υφυπουργούς που τακτοποιούν μέσα στο κατακαλόκαιρο, ως μετακλητούς υπαλλήλους τα... “δικά τους παιδιά”, συμπεριλαμβάνει δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και τον Θεσπρωτό υφυπουργό Εργασίας, Αντώνη Μπέζα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας -που ως γνωστό πρόσκειται στο χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς- αμέσως μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό έχουμε νέα φουρνά μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων, ο διορισμός των οποίων έγινε εν μέσω καλοκαιριού. Έτσι λοιπόν και οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί, συνεχίζουν την επικρατούσα τακτική και τοποθετούν στα πολιτικά τους γραφεία, στενούς τους συνεργάτες, κομματικά στελέχη από τις πολιτικές τους περιφέρειες αλλά και πρόσωπα με περγαμηνές στον επαγγελματικό τους χώρο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων στο υπουργείο Εργασίας, προχώρησε και ο Θεσπρωτός υφυπουργός, Αντώνης Μπέζας, προσλαμβάνοντας στο γραφείο του, τους: Δημήτρη Αλεξόπουλο, Χρυσούλα Τσουμάνη και Αμαλία Αυγεροπούλου, η οποία ανέλαβε χρέη ειδικής συμβούλου. Ανάμεσα στα ονόματα που διαβάσαμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είδαμε και έναν παλιό... γνώριμο στα Γιάννενα, ο οποίος διορίζεται σε θέση ειδικού συνεργάτη στο Γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου. Πρόκειται για τον Αγρινιώτη οικονομολόγο, Γιώργο Σύρμο, ο οποίοςμέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν υπεύθυνος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, εκπρόσωπος των φοιτητών σε όλα τα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών και μέλος της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: