Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Προπόνηση στο Αρακαζού πριν από την Ακτή Ελεφαντοστού


Προπόνηση με έμφαση στην επιθετική τακτική και ανάπτυξη περιελάμβανε το κυριακάτικο πρόγραμμα (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας) για την Εθνική στο «Εστάντιο Λουριβάλ Μπαπτιστάο» εν όψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού το βράδυ της Τρίτης (24/6, 23:00, ΝΕΡΙΤ). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θα κάνει άλλη μια προπόνηση την Δευτέρα στη Φορταλέζα, χρειάζεται τη νίκη κόντρα στους Ιβοριανούς, αλλά και ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο Ιαπωνία - Κολομβία για να συνεχίσει στη φάση των «16» του Μουντιάλ και ο Σάντος ψάχνει ένα επιθετικό σχήμα που θα φέρει το πολυπόθητο γκολ.Τόσο ο Κώστας Μανωλάς, όσο και ο Κώστας Μήτρογλου συμμετείχαν κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τα μικροπροβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και θεωρούνται ετοιμοπόλεμοι για τον «τελικό» με τους Ιβοριανούς. 


Το πρόγραμμα ήταν ανοιχτό μονάχα στα πρώτα λεπτά για τα ΜΜΕ και στη συνέχεια, ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε με κλειστές πόρτες. Οι πρώτες εικόνες φανέρωσαν την καλή διάθεση που υπάρχει στην ομάδα και τον Πορτογάλο να στήνει τα πλάνα του.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει με αρκετές αλλαγές τη σύνθεση της Εθνικής, καθώς οι Καραγκούνης - Μανιάτης (θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη) θα αποτελέσουν το δίδυμο των χαφ μπροστά από τους τέσσερις αμυντικούς και λίγο πιο προωθημένος λογικά θα είναι ο Κονέ που έχει δείξει ότι διαθέτει φρεσκάδα και ιδέες που μπορούν να φανούν πολύτιμες επιθετικά. 

Από εκεί και πέρα, ο Σάντος που έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη (αφού το γκολ μας έχει λείψει) δοκίμασε τον Σαμαρά στην κορυφή και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά με τους Γκέκα και Μήτρογλου να μένουν εκτός 11άδας.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Σαλπιγγίδης ως δεξί εξτρέμ, όπως και αυτοί που δεν αλλάζουν, δηλαδή ο Καρνέζης στο τέρμα, ενώ στην 4άδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Χολέμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: