Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Βρετανίδα πίστεψε στα φαντάσματα μόλις επισκέφθηκε το Αλκατράζ


Μια 48χρονη βρετανή επισκέφθηκε τη διάσημη φυλακή του Αλκατράζ στο πλαίσιο του ταξιδιού της στο Σαν Φρανσίσκο. Κάποια στιγμή την ώρα της ξενάγησης έβγαλε το κινητό της για να τραβήξει μια φωτογραφία.Όταν την κοίταξε συνειδητοποίησε ότι είχε αποτυπωθεί μια γυναικεία φιγούρα. Η ίδια βρίσκει μόνο μία εξήγηση: πρόκειται για φάντασμα.«Είδα αυτή την σκοτεινή γυναικεία φυσιογνωμία στη φωτογραφία. Όταν γύρισα να κοιτάξω το σημείο που είχα φωτογραφίσει, δεν ήταν εκεί.

Από εκείνη τη στιγμή το μόνο που με ενδιέφερε από την ξενάγηση ήταν αυτή η φιγούρα. Τα υπόλοιπα δεν είχαν σημασία δήλωσε στην Mirror.

H Σίλα Γουόλς, δασκάλα στο επάγγελμα, έδειξε τη φωτογραφία στον διευθυντή του σχολείου που εργάζεται. 

«Όταν πρωτοείδα τη φωτογραφία προσπάθησα να βρω μια λογική εξήγηση, θερώντας ότι είναι αντανάκλαση της Σίλα. Όμως παρατηρώντας πιο προσκεκτικά διαπίστωσα ότι δεν έχουν καμία σχέση. Η γυναίκα της φωτογραφίας μοιάζει να είναι από τη δεκαετία του 1930 ή 1940» δήλωσε ο διευθυντής.

Η 48χρονη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του δικτυακού τόπου του Αλκατράζ μήπως λυθεί το μυστήριο. Δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.

«Είμαι πραγματικά περίεργη να λύσω το μυστήριο, ίσως ήταν κάποια τακτική επισκέπτρια της φυλακής. Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω γιατί εμφανίστηκε στη φωτογραφία μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: