Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Οι Τουρέ φεύγουν από τη Βραζιλία-Θα παίξουν με την Ελλάδα;

Όπως αποκαλύπτει η «Marca», οι Γιάγια και Κόλο Τουρέ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις προπονήσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού στη Βραζιλία, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του αδερφού τους, Ιμπραΐμ.Ο Γιάγια και ο Κόλο Τουρέ βρίσκονται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, μετά το θάνατο του μικρού τους αδερφού, Ιμπραΐμ και όπως είναι φυσικό η σημαντική αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στην Εθνική ομάδα, για την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου, την προσεχή Τρίτη (24/6), έχει περάσει -για εκείνους- σε δεύτερη μοίρα.


Έτσι, όπως αποκαλύπτει η «Marca» τα αδέρφια Τουρέ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους και να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειάς τους για την κηδεία του Ιμπραΐμ.
Πάντως, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν αναφέρεται στο αν τα αδέρφια Τουρέ θα επιστρέψουν εγκαίρως για την αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με την Εθνική ομάδα. Ωστόσο, στην περίπτωση που γίνει αυτό, τότε σίγουρα θα είναι καταπονημένοι, καθώς θα έχουν πραγματοποιήσει δύο υπερατλαντικά ταξίδια σε διάστημα λίγων ημερών…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: