Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Ο Νεϊμάρ οδηγεί την Βραζιλία – Τρελαίνει κόσμο το Μεξικό


Ο Νεϊμάρ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Βραζιλία σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και το επιβεβαίωσε ακόμα μία φορά.Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σκόραρε στο 17΄και στο 35΄ανοίγοντας το δρόμο στην ομάδα του κι ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει για το Καμερούν ο Ματίπ.Οι Βραζιλιάνοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τον Φρεντ στο 49΄και τον Φερναντίνιο στο 84΄.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάντζ, Νιόμ, Ν'Κουλού, Ματίπ, Μπεντιμό, Μ'Μπιά, Ν'Γκουεμό, Ενό, Τσουπό - Μοτίνγκ (81' Μακούν), Μουκαντζό (58' Σαλί), Αμπουμπακάρ (72' Ουεμπό)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ, Παουλίνιο (46' Φερναντίνιο), Χουλκ (63' Ραμίρες), Φρεντ, Νεϊμάρ (71' Ουίλιαν)


Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου Κροατία και Μεξικό έπαιζαν την πρόκριση με τους δεύτερους να βολεύονται και με την ισοπαλία.

Όλα κρίθηκαν από το 72΄ έως το 82' όταν το Μεξικό πέτυχε τρία τέρματα με τους Μάρκες, Γκουαρδάδο και Ερνάντες, ενώ η Κροατία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 87΄με τον Πέρισιτς.


ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Βρσάλκο (58' Κόβατσιτς), Ράκιτιτς, Πράνιτς, Λόβρεν, Πέρισιτς, Όλιτς, Μάντζουκιτς.

ΜΕΞΙΚΟ (5-3-2): Οτσόα, Αγκιλάρ, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Ράφα Μάρκες, Έκτορ Μορένο, Λαγιούν, Βάσκες, Έκτορ Ερέρα, Γκουαρδάδο, Ζιοβάνι ντος Σάντος (62' Χαβιέρ Ερνάντες), Περάλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: