Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η πρωταγωνίστρια του σποτ του Σταύρου Θεοδωράκη δεν ψηφίζει το "Ποτάμι"!

Η Μαρίλια Χαριδήμου είναι η πρωταγωνίστρια του πολυσυζητημένου σποτ του Ποταμιού που κοιτά την κάμερα και εξομολογείται ότι η πρώτη φορά δεν πρέπει να… πονά…Η 22χρονη κοπέλα είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια της swing, κατάγεται από την Κύπρο και όπως λέει δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.Η Μαρίλια αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, τραγουδάει με την μπάντα της, έχει παίξει σε video clip, αλλά έχει πασίγνωστη πρωταγωνιστώντας στο προεκλογικό σποτ του Ποταμιού που προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις ακόμα και από στελέχη του ίδιου του κόμματος, όπως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Περικλής Βαλλιάνος.Η ίδια πάλι σύμφωνα με τον Βηματοδότη δεν θεωρεί το σποτάκι σεξιστικό, αλλά χιουμοριστικό.


Σύμφωνα με το star.gr, τα γυρίσματα έγιναν σε ένα σπίτι στα Εξάρχει με σκηνοθέτη τον Πάνο Κοκκινόπουλο, παρουσία στελεχών του Ποταμιού. Ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε μόνο μια κάμερα, ενώ τα γυρίσματα διήρκησαν τέσσερις ώρες.
Μάλιστα στην αρχή για να σπάσει ο πάγος, οι υπεύθυνοι ζήτησαν από τη Μαρίλια να πει τα λόγια της στα κυπριακά, όπως και έκανε.
Όσο για την αμοιβή της; Όταν ρώτησε τα στελέχη του Ποταμιού αν θα πληρωθεί για το σποτ, εκείνοι της απάντησαν ότι τα ταμεία του κόμματος είναι άδεια, οπότε θα την καταγράψουν ως εθελόντρια.
Όπως αναφέρει μάλιστα ο Βηματοδότης, η 22χρονη ηθοποιός όχι μόνο δεν ψηφίζει το Ποτάμι, μιας και έχει κυπριακή υπηκοότητα, αλλά πριν το σποτ ούτε καν γνώριζε το ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: