Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Π.Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή

Βολές κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.Μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή», ενώ έκανε λόγο για ακροδεξιά στοιχεία μέσα στη ΝΔ. «Η ΝΔ έχει συρρικνωθεί, γιατί δεν είναι ΝΔ. Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή, ούτε του Μητσοτάκη. Μιλάμε για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ, για ανθρώπους που διαφήμιζαν βιβλία σε σχέση με την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος. Μιλάμε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της ΝΔ» επισήμανε ο Π.Καμμένος. Ερωτηθείς για το θέμα συνεργασιών, ο Π.Καμμένος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεργαστεί με κάποιο από τα κόμματα ητς συγκυβέρνησης, ούτε με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ενώ σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ πρόβαλε ως κόκκινη γραμμή τα εθνικά θέματα.



Κληθείς να σχολιάσει τη στάση βουλευτών του στο ζήτημα της άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Π.Καμμένος υπεραμύνθηκε των αποφάσεων βουλευτών των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι υπερψηφίστηκαν οι άρσεις ασυλίας για εκείνους που υπάρχουν στοιχεία, ενώ δεν υπερψηφίστηκαν οι περιπτώσεις που επιχειρείται να μπουν όλοι στο ίδιο κουβά, ενώ δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα στοιχεία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε μνεία και στην απόφαση του Αρειου Πάγου, λέγοντας ότι την ώρα που η Δικαιοσύνη λέει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ο Αρειος Πάγος δίνει «πράσινο φως» για να συμμετέχει στις εκλογές και κατέληξε: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε δύο μέτρα και δύο σταθμά». 

Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι «η Δημοκρατία πρέπει να είναι πολύ πιο δημοκρατική απέναντι στο φασισμό».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε πλαφόν 8% στη φορολογία, διαγραφή του απεχθούς και επονείδιστου χρέους και στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια.

Επισήμανε ότι η οικονομία είναι σε αδιέξοδο και χρειάζεται ένα σοκ, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξουν μέτρα υπέρ της αγοράς για να δουλέψει, αλλιώς «πάμε σε δήμευση περιουσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: