Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αναμένονται εξελίξεις στην παράταξη Γκόντα, ο ρόλος του Καχριμάνη, η "προδοσία" Κολόκα, πως κινήθηκαν οι άλλες παρατάξεις


Το αποτέλεσμα των εκλογών στο μεγαλύτερο δήμο της Ηπείρου των Ιωαννίνων και η  ήττα που υπέστη ο Νίκος Γκόντας που αν και είχε το προβάδισμα την α΄Κυριακή έστω και μικρό έναντι του Θωμά Μπέγκα φαίνεται να δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις στην παράταξη του κ. Γκόντα.Το μεγάλο ποσοστό του Θωμά Μπέγκα που τελευταία στιγμή ένωσε τις δυνάμεις του με την παράταξη του κ. Παντελή Κολόκα και κέρδισε κατά κράτος με 57,39% το Δήμο δεν αφήνει περιθώρεια.Ήδη κάποιοι έκαναν λόγο για παραίτηση που πρέπει να υποβάλλει ο κ. Γκόντας από την αρχηγία της παράταξης. Μάλιστα ορισμένοι εκτιμούσαν ότι αυτή θα γίνονταν με την δήλωση του κ. Γκόντα χθες το βράδυ.Ωστόσο διαψεύστηκαν ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέσουν θέμα ηγεσίας τις προσεχείς ημέρες.

Οι καταγγελίες ωστόσο του κ. Γκόντα εναντίον ακόμη και συμβούλων του, αλλά και εμμέσως σε όσους του πολιτικού του χώρου δεν τον στήριξαν είναι σοβαρές και αφορούν ακόμη και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη που αναπαύτηκε στις δάφνες της νίκης του από τον α΄γύρο.



Η στάση δε του κ. Κολόκα θεωρείται ως "εσχάτη προδοσία" καθώς φαίνεται να έδωσε τη νίκη στον Θωμά Μπέγκα.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν πως οι ψήφοι όλων των υπολοίπων παρατάξεων που δεν πέρασαν στο β΄γύρο πήγαν στον κ. Μπέγκα.

Πηγή:epiruschannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: