Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Κακοκαιρία με βροχές και χιόνια αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα


Κακοκαιρία με βροχές και χιόνια αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα από τις 24 Μαρτίου και μετά.Θα επηρεαστούν κυρίως περιοχές της δυτικής, κεντρικής, ανατολική και βόρειας χώρας. Στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα θα σημειώνονται σποραδικές καταιγίδες και βροχές, ενώ στα πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα, φαίνονται και κάποιες χιονοπτώσεις κυρίως στο χρονικό διάστημα 24-26 Μαρτίου.Μετά τις 27 Μαρτίου, ως και τα τέλη του μήνα, προβλέπονται αρκετές καταιγίδες και βροχές, και πάλι στην δυτική, κεντρική, βόρεια και ανατολική Ελλάδα, ενώ αυτή την φορά τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ενώ προς τα τέλη του μήνα, φαίνεται να ανεβαίνει ξανά ως προς τις ελάχιστες όμως τιμές της.

Γενικότερα λοιπόν, οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου, θα κυλίσει με άστατο καιρό, δηλαδή με σποραδικές καταιγίδες, βροχές και χιόνια κυρίως στα βουνά, αλλά και σε κάποια ημιορεινά και ορεινά τμήματα κυρίως της βόρειας Ελλάδας.

Είναι μία εξέλιξη την οποία πρώτοι σας αναφέραμε με άρθρο μας, ήδη από τις αρχές του Μαρτίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχετε και τις επόμενες ημέρες, μέσω αναλυτικών προγνώσεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: