Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για πληροφορία πως έγινε αγοραπωλησία ρουκετοβόλου


Σε επαγρύπνηση βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από την πληροφορία που...έφτασε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής περί αγοραπωλησίας ρουκετοβόλου όπλου στη «μαύρη αγορά», σύμφωνα με το Εθνος. Με τέσσερις -τουλάχιστον- τρομοκράτες ελεύθερους, αλλά και τους επισήμους της ευρωπαϊκής προεδρίας και της τρόικας στην Αθήνα, οι αστυνομικοί έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν, δεδομένου ότι το ρουκετοβόλο αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα» όπλα της εγχώριας τρομοκρατίας...

Τουλάχιστον δύο χτυπήματα της νέας γενιάς αντάρτικου πόλης έχουν επιχειρηθεί τον τελευταίο χρόνο με ρουκέτα. Το πρώτο ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, το δεύτερο σημειώθηκε το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου γύρω από τις εγκαταστάσεις αυτοκινητοβιομηχανίας στη Βαρυμπόμπη. Και τα δύο ήταν αποτυχημένα και έγιναν γνωστά από τις προκηρύξεις των συντακτών των προκηρύξεων που ακολούθησαν, μέσα από τις οποίες την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ).

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δεύτερη προκήρυξη, η οποία αναφερόταν και στην επίθεση κατά της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη, «προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ' τα γραφεία της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: