Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοι κάνουν... έξαλλους τους βουλευτές της ΝΔ;


Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας των διαδοχικών περιστατικών διαφθοράς και αλαζονικής συμπεριφοράς στελεχών του κόμματος και της κυβέρνησης. Οι περιπτώσεις του Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τη χριστουγεννιάτικη σύσκεψη για την αιθαλομίχλη, της σύλληψης Λιάπη για πλατης στές πινακίδες κυκλοφορίας, δωροδοκίας Χάρη Τομπούλογλου και της επ΄ αυτοφώρω σύλληψής του και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τα όσα γράφονται και λέγονται για ξεφάντωμα του στα μπουζούκια (σ.σ. ο υπουργός Ναυτιλίας το διαψεύδει κατηγορηματικά και απειλεί με μηνύσεις) προκαλούν τους βουλευτές της ΝΔ την ώρα που όπως λένε βάζουν πλάτη για τη σωτηρία της χώρας αψηφώντας το πολιτικό κόστος.

Τα τελευταία 24ωρα το Μέγαρο Μαξίμου και η ηγεσία της ΝΔ γίνονται αποδέκτες μηνυμάτων δυσαρέσκειας και οργής από στελέχη της ΚΟ που διαμηνύουν ταυτόχρονα ότι η ανοχή απέναντι σε φαινόμενα που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία των ιδίων αλλά και της κυβέρνησης και της ΝΔ έχει τα όρια της.

Να σημειωθεί ότι με αφορμή τις περιπτώσεις των δύο υπουργών Γ. Στουρνάρα και Μ. Βαρβιτσιώτη "φουσκώνουν" τα σενάρια ανασχηματισμού, τον οποίο εισηγούνται ήδη συνεργάτες του πρωθυπουργού προκειμένου να ανατραπεί η αρνητική εικόνα της κυβέρνησης και να υπάρξει νέα πνοή ενόψει και των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: