Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μίτσελ: Μπορούμε να νικήσουμε την Παρί


Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Παρί στη Γαλλία... «Εμείς παίζουμε καλά όταν έχουμε την κατοχή. Αυτό το καταφέραμε στο Καραϊσκάκη, όταν χάσαμε την κατοχή προσπαθούσαμε να την ανακτήσουμε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Γνωρίζουμε ότι οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται την μπάλα, την κατοχή της, για να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κάνουμε αύριο.  Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Και το επόμενο ματς όμως είναι με δύσκολο αντίπαλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μπορούμε να προκριθούμε με νίκη. Έχουμε ελπίδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα παίξουμε με φιλοδοξία και προσδοκίες ώστε να είμαστε επιθετικοί για να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».


Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην 11άδα παίκτες που έχουν εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα
«Δε θα ετοιμάσω 11αδα σκεπτόμενος εμπειρία ή ηλικία παικτών. Αλλά με βάση πιο είναι καλύτερο για την ομάδα μας. Για το θέμα του Χολέβα με τον Μπονγκ το έχω σκεφτεί, αλλά δεν έχω αποφασίσει. Περισσότερο στις αρχές το σκεφτόμουν παρά στη συνέχεια όσο σκεφτόμουν το ματς. Αλλά μερικές φορές μπορεί να σας πω και κάποια ψέματα σαν προπονητής...»

Για το αν μπορεί η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ να επηρεάσει θετικά τον Ολυμπιακό: 
«Είναι μία επιπλέον ώθηση, είναι καλό για την ψυχολογία τους. Είναι καλό ότι θα έχουμε έξι τουλάχιστον Έλληνες παίκτες μας στο Μουντιάλ κι αυτό δείχνει το επίπεδο και του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και το δικό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

Για το αν βλέπει ως ρεβάνς το αυριανό παιχνίδι καθώς ως παίκτης έχει δύο αποκλεισμούς στο γήπεδο αυτό: 
«Δεν το σκέφτομαι αυτό, έχει φύγει η εποχή που ήμουν παίκτης. Τώρα μόνο προπονώ. Την τελευταία φορά που πήγα στις Βρυξέλλες ως παίκτης έχασα 3-0. Ως προπονητής είδατε τι έγινε. Ελπίζω να επαναληφθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: