Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πέφτει η αυλαία στα Γιάννενα


Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι… Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται ο Σάββας Παντελίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πριν δύο εβδομάδες ο προβληματισμός και το θέμα συζήτησης ήταν πως θα χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα ο Τσάβες με τον Ντε Βινσέντι. Τώρα, αμφότεροι είναι τραυματίες και το πρόβλημα δημιουργίας για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» μεγάλο.Ένα πρόβλημα που γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε την παράδοση και τη μία νίκη στα τελευταία 21 χρόνια που έχει ο ΠΑΣ απέναντι στον Πανιώνιο. Η παράδοση έσπασε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν έχει σπάσει ακόμα στους Ζωσιμάδες.Οι κυανέρυθροι έχουν να χάσουν στα Γιάννινα και σε επίπεδο Α’ Εθνικής από το 
1983, ενώ είχαν ηττηθεί το 1992 για τη δεύτερη κατηγορία. Από το 2000 και μετά έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, όμως ακόμα φέτος δεν έχουν κερδίσει μακριά από την έδρα τους.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 21/10, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Ζωσιμάδων
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Λεβαδειακός-ΠΑΣ 1-0, ΠΑΣ-Ξάνθη 2-1, Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0. / Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1, Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2, Πανιώνιος-Άρης 1-2.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,80 Χ: 3,51 2: 5,50
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Καλογερόπουλος, Καρατζίκας, Παστρωμάς
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Ντε Βινσέντι (τραυμ.), Τσάβες (τραυμ.), Στρούνα (τραυμ.) – Λάζνικ (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Όταν μπαίνουν στο γήπεδο λογικά ξεχνάνε τα όποια προβλήματα. Όμως η αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και συνολικά η διακοπή του πρωταθλήματος, κύλησε με γκρίνια και προβληματισμό για τον Πανιώνιο. Τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα, οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές ολοένα και αυξάνονται και ο Νίκος Παντέλης, που παράλληλα είναι και υπ’ ατμόν, είχε και αυτό το θέμα να διευθετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: