Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Πάμε για πρόωρες εκλογές...


Ραγδαίες είναι πλέον οι πολιτικές εξελίξεις ενώ αναμένουμε ακόμα και την ανακοίνωση της Κυβέρνησης τα επόμενα 24ωρα της ημερομηνίας των εκλογών. Φωνάζουμε εδώ και εβδομάδες, πως η Κυβέρνηση, είναι ένα μεγάλο καζάνι που βράζει, μετά και το πρόσφατο φιάσκο με τις συλλήψεις και απελευθερώσεις μελών της Χρυσής Αυγής. Το ΔΝΤ πιέζει για άμεση λήψη νέων μέτρων που θα γονατίσουν και τους τελευταίους όρθιους Έλληνες που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. 


Τα σχέδια και οι προβλέψεις Σαμαρά/Βενιζέλου δεν βγαίνουν με τίποτα, ενώ τα ελικόπτερα ήδη "ζεσταίνουν" τις μηχανές τους, για το ενδεχόμενο φυγάδευσης όσων μας έχουν πατώσει, από το εξαγριωμένο πλήθος.

Τρέχει να προλάβει η Κυβέρνηση τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, για να αποφύγει το δεύτερο φιάσκο που θα δημιουργηθεί με τυχόν απελευθέρωση των μελών της, άρα και την άμεση εκτίναξη του κόμματος με ποσοστά που θα το κάνουν ακόμα πιο ισχυρό στη Πολιτική σκηνή.

Κάποιες κακές γλώσσες λένε, πως ακόμα και η Μέρκελ είναι ενημερωμένη για το σενάριο των πρόωρων εκλογών μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: