Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς»


Η μέχρι τώρα βαθμολογική θέση του ΠΑΣ Γιάννινα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της ομάδας των Ιωαννίνων. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος μετά την αναμέτρηση και την ήττα από τον Πανιώνιο, αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στη Nova για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Βέροια:«Όταν έχεις ένα αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι να αντιδράσεις και αυτό γίνεται εάν καταφέρεις να είσαι καλύτερος και να διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί. Ο αντίπαλος έχει την ανάγκη των βαθμών, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Δικαιούμαστε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Σίγουρα είναι κάτι που θα συμβεί στα επόμενα ματς».

Για το τι περιμένει από το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Ευελπιστούμε ότι θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που έχουμε. Δεν παίζουμε μόνοι μας αλλά η απόδοσή σου εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Πρέπει να κοιτάξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Το δεδομένο της καλής ομάδας είναι να αντιδρά γρήγορα και πως μια ήττα ήταν τυχαίο γεγονός».

Για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών: «Από τη στιγμή που δεν παίρνεις αποτελέσματα κάτι πρέπει να διορθωθεί. Αναγνωρίζουμε τα λάθη, υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Οι ευκαιρίες είναι ένα κομμάτι που όσο και να δουλεύεις είναι θέμα και τύχης και συγκυριών. Δεν πρέπει να μένεις εκεί όμως και πρέπει να επικεντρωθούμε στο να δουλεύουμε παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: