Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Microchip βρέθηκε στο κρανίο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη


Επιστήμονες εξέτασαν τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και παραδέχονται ότι είναι «βαθύτατα προβληματισμένοι» από την ανακάλυψη του μισού-ιντσών μικροτσίπ που βρέθηκε  στο κρανίο του.Λένε ότι το μυστηριώδες αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένας εξωγήινο εμφύτευμα - γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Γάλλος αυτοκράτορας είχε κάποτε απαχθεί από UFO! Οι πιθανές επιπτώσεις αυτής της ανακάλυψης είναι σχεδόν πάρα πολύ τεράστιες για να τις κατανοήσει κάποιος, »δήλωσε ο Δρ Andre Dubois, ο οποίος έκανε την συνταρακτική αποκάλυψη σε ένα γαλλικό ιατρικό περιοδικό.


"Μέχρι τώρα, όλες οι ενδείξεις ήταν ότι τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους είναι απλοί άνθρωποι που δεν παίζουν κανένα ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα.
«Τώρα έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις ότι εξωγήινοι ενήργησαν στο παρελθόν για να επηρεάσουν την ανθρώπινη ιστορία - και μπορεί αυτό να συνεχίζεται να γίνεται  ακόμα!"

Ο Δρ Dubois έκανε το εκπληκτική ανακάλυψη καθώς εξέταζε  τον σκελετό του Ναπολέοντα.

"Ήλπιζα να μάθω αν έπασχε από μια διαταραχή της υπόφυσης που συνέβαλε στις μικρές αναλογίες για το ανάστημα του", εξήγησε.

Αλλά αντί αυτού ο ερευνητής βρήκε κάτι πολύ πιο εξαιρετικό: «Όπως  εξέταζε το εσωτερικό του κρανίου, το χέρι μου βρήκε σε μια μικρή προεξοχή.
"Στη συνέχεια κοίταξε την περιοχή με ένα μεγεθυντικό φακό - και έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι το αντικείμενο ήταν κάποιο είδος υπέρ-προηγμένης τεχνολογίας μικροτσίπ."

Από την έκταση της ανάπτυξης των οστών γύρω από το τσιπ, ο ειδικός πιστεύει ότι η εμφύτευση έγινε όταν Βοναπάρτη ήταν νέος.

«Ο Ναπολέων εξαφανίστηκε από τα μάτια  του κόσμου για μια περίοδο αρκετών ημερών, τον Ιούλιο του 1794 όταν ήταν 25. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι ήταν κρατούμενος κατά τη διάρκεια του Themidorian (πραξικόπημα) - αλλά κανένα αρχείο της σύλληψης του δεν υπάρχει. Πιστεύω ότι, τότε έγινε η απαγωγή . "
Από εκείνη τη στιγμή, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν ραγδαία. Μέχρι το επόμενο έτος, είχε τεθεί επικεφαλής του γαλλικού στρατού στην Ιταλία.

Ως εκ θαύματος, ήταν σε θέση να μετατρέψει τα στρατεύματα του σε μια μαχητική δύναμη και να συντρίψει τους Ιταλούς.
Το 1804, μετά από μια σειρά από εντυπωσιακές νίκες,  στέφεται αυτοκράτορας της Γαλλίας - και η αυτοκρατορία του, σύντομα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει αυτό που είναι τώρα η Γερμανία και η Αυστρία, καθώς και την Ελβετία, την Ιταλία και τη Δανία.

" Ο Napoleon χρησιμοποιούσε στρατιωτικές στρατηγικές που ήταν εκατό χρόνια μπροστά από την εποχή του," είπε ο Δρ Dubois. "Ίσως το εμφύτευμα ενίσχυε με κάποιο τρόπο τις ικανότητές του."
Το εμφύτευμα θα μπορούσε να εξηγήσει επίσης την γνωστή συνήθεια το να έχει το χέρι του πάνω από την καρδιά του, πρόσθεσε.

«Είναι πιθανό ότι η συσκευή έστελνε  ηλεκτρικά σήματα από τον εγκέφαλο του στην καρδιά του."
Μέχρι τη στιγμή της ήττας του από τους Βρετανούς στο Βατερλώ το 1815, ο Ναπολέων είχε αλλοιώσει το πρόσωπο της Ευρώπης.

" H ιστορία θα ήταν διαφορετική  εάν οι εξωγήινοι δεν παρενέβαιναν, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε», παρατήρησε ο Δρ Dubois. "Έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ενήργησαν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ή να μας βλάψουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: