Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Γιάννης Μιχελάκης: «Οι Δήμοι χρειάζονται χρήματα»


«Οι Δήμοι αυτή τη στιγμή πρέπει να προχωρούν σε αξιολόγηση δομών και προσωπικού» τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, υπερθεματίζοντας στην αναγκαιότητα να προχωρήσει άμεσα η αναδιάρθρωση του Δημοσίου Τομέα, ώστε οι Δήμοι «να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σημαντικό έργο τους» όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στον ant1, τονίζοντας, επίσης, πως «οι Δήμοι πρέπει να ενισχυθούν οικονομικά, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, προς ενίσχυση του κοινωνικού τους ρόλου, με την προϋπόθεση όμως να έχει εξορθολογιστεί η λειτουργία τους».

«Ανάγκη για την Ελληνική Οικονομία ο εξορθολογισμός της αγοράς των ακινήτων»

«Οι βουλευτές - τουλάχιστον αυτοί που στηρίζουν την Κυβέρνηση - βάζοντας τα πάντα πάνω στην “εθνική ζυγαριά” πιστεύω ότι θα ψηφίσουν τα όποια νέα μέτρα» υποστήριξε ο Υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας για το κρίσιμο θέμα της λήψης - και κατά προϋπόθεση ψήφισης νέων μέτρων - όπως π.χ. του πλειστηριασμού ακινήτων και συνέχισε, λέγοντας, για το θέμα: «Εάν δεν υπάρχει εξορθολογισμός, θα συνεχίσει το πρόβλημα στην κτηματαγορά και κατά συνέπεια στην Ελληνική Οικονομία, αφού τουλάχιστον 150 επαγγέλματα σχετίζονται με τον προαναφερόμενο κλάδο».

«Πρέπει να συνεχιστούν οι αποκρατικοποιήσεις»

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια» σχολίασε ο κ. Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας την αποπομπή του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, συνεχίζοντας «το κρίσιμο είναι η συνέχιση των αποκρατικοποιήσεων. Συνέχιση, που κατά τη γνώμη μου, θα γίνει πιο εντατική το επόμενο διάστημα».

«Σε ποιά δημοσκόπηση φαίνεται ότι ο λαός θέλει Εκλογές;»

«Ποιά δημοσκόπηση “μιλάει” για Εκλογές;» αναρωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης και συνέχισε: «Σε μία τέτοια πιθανότητα, μήπως ο τόπος τελικά πάει σε ακυβερνησία;» συμπλήρωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σχετικά με την πιθανότητα διεξαγωγής πρόωρων Εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: