Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Εμφανίστηκε ζωντανή 13 ημέρες μετά την κηδεία της!


Από τη χαρά στην οδύνη και από το κλάμα και πάλι στη χαρά. Η 50χρονη Sharolyn Jackson και η οικογένειά της έζησαν μία απίστευτη ιστορία, που σίγουρα θα έχουν να θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Η 50χρονη είχε εξαφανιστεί στις 18 Ιουλίου. Δύο ημέρες αργότερα, οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μίας γυναίκας που ταίριαζε στην περιγραφή της 50χρονης. Ένας υπάλληλος των κοινωνικών υπηρεσιών, που γνώριζε την Sharolyn, αλλά και ο γιος της, Travis, είδαν τις φωτογραφίες από τη νεκρή γυναίκα και θεώρησαν ότι όντως πρόκειται για την 50χρονη. 

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου, που επέτρεψε στην οικογένεια να τελέσει την κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου. 

Η τελετή έγινε, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, στις 3 Αυγούστου.

Δεκατρείς ημέρες αργότερα, συνέβη κάτι τελείως αναπάντεχο. Η Sharolyn εμφανίστηκε ζωντανή σε ψυχιατρικό κέντρο στην Φιλαδέλφεια. Εκείνος που μετέφερε τα ευχάριστα νέα στην υπόλοιπη οικογένεια, είναι ο γιος της 50χρονης.

Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας, επιμένουν ότι ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ ξανάνοιξε η έρευνα για να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή και τάφηκε κατά λάθος από την οικογένεια της Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια: