Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Στον Ιερό Ναό Περιβλέπτου Ιωαννίνων αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου τον Επιχειρηματία Γιώργο Νούσια

c_400_225_16185078_0___images_stories_nousias-georgios2.jpg
Ο επιχειρηματικός κόσμος της Ηπείρου πενθεί από χθες ένα από τα πιο διακεκριμένα μέλη του, τον γνωστό επιχειρηματία Γεώργιο Νούσια. Ο 57χρονος Γιαννιώτης, πατέρας τριών παιδιών, επικεφαλής της γνωστής ομώνυμης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων στα Γιάννενα αλλά και σε άλλες πόλεις, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα χθες, νωρίς το πρωί, στο 80ο χλμ της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, κοντά στην Πλαταριά. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε 42χρονη ημεδαπή. Ο άτυχος Γιώργος, που βρισκόταν μόνος στο Ι.Χ. του τραυματίστηκε θανάσιμα, αφού η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν σφοδρή. Ελαφρά τραυματίστηκε η 42χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος και ένα 12χρονο κορίτσι και σοβαρότερα ένας 57χρονος και μια 18χρονη, επιβάτες κι αυτοί του δεύτερου οχήματος.

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι έγινε η κηδεία του Γιώργου Νούσια από τον Ιερό Ναό Περιβλέπτου Ιωαννίνων και πλήθος κόσμου βρέθηκε για το στερνό ΑΝΤΙΟ..

Ποιος ήταν…
• Ο αείμνηστος Γιώργος Νούσιας, από 20ετίας περίπου είχε αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης (την είχε ιδρύσει το 1948 ο πατέρας του, ζαχαροπλάστης από το Ροδοτόπι, Λάμπρος Νούσιας).



Κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να την επεκτείνει σημαντικά τόσο από πλευράς ζαχαροπλαστείων, όσο και εργαστηρίων, αφού μπόρεσε στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων να δημιουργήσει ολόκληρο συγκρότημα με δεκάδες εργαζόμενους.

Ο άτυχος Γιώργος διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε αναπτύξει αξιόλογη κοινωνική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: