Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Στην Ηγουμενίτσα η Ρένα Δούρου


Οι προσυνεδριακές συνελεύσεις των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας, όπου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι θέσεις, το σχέδιο καταστατικού και τα κείμενα συμβολής για το νέο ενιαίο πολιτικό φορέα, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23/6. Πιο συγκεκριμένα :
-Στην Ηγουμενίτσα και στο ξενοδοχείο Angelika Palace ώρα 10:00 με εισηγήτρια το μέλος της ΚΕ και βουλευτή B’ Αθήνας Ρένα Δούρου.
-Στους Φιλιάτες και στην επάνω πλατεία Φιλιατών ώρα 20:00, με εισηγητή το μέλος της ΚΕ και βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα. 
-Στον Δήμο Σουλίου και στο πρώην Δημαρχείο Γαρδικίου ώρα 20:00 με εισηγήτρια το μέλος της ΚΕΕυαγγελία Κιτσαντά. 
Επίσης το Σάββατο 22/6 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα. Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για έξοδο από την κρίση, θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ και βουλευτής B’ Αθήνας Ρένα Δούρου. Προηγουμένως κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας και η Ρένα Δούρου θα επισκεφθούν την Αστυνομική Διεύθυνση και το τελωνείο και θα ενημερωθούν από τους εργαζόμενους και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς φορείς για τα ζητήματα που διαχειρίζονται και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στις 19:00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Angelika Palace.

Δεν υπάρχουν σχόλια: