Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Ας σταματήσει ο Παπούλιας να ενοχλεί τους Έλληνες με την ειρωνεία του"


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Καπερνάρος σε δήλωσή του ανέφερε πως «πριν από μερικές ημέρες «κύκλοι» της Προεδρίας της Δημοκρατίας διέρρεαν στα ΜΜΕ ότι ο κ. Παπούλιας ήταν κατά του λουκέτου της ΕΡΤ». Ο κ. Καπερνάρος συνέχισε σε υψηλούς τόνους υποστηρίζοντας πως «η μοναδική διαρροή που «ξέχασε» να κάνει η Προεδρία ήταν ότι ο κ. Παπούλιας έβαλε ταφόπλακα με τα ίδια του τα χέρια στην Δημόσια Τηλεόραση βάζοντας την υπογραφή του στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εμπνεύστηκε, όχι η τρόικα, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η ξένων συμφερόντων κυβέρνησή του» και κατέληξε:

«Έστω και εκ της αδρανοποιημένης θέσης του, ο κ. Παπούλιας, ας σταματήσει να ενοχλεί τους Έλληνες πολίτες με την ειρωνεία του».

Για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ δήλωση έκανε και ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, ο οποίος υποστήριξε ότι «το «μαύρο» στην ΕΡΤ «μαύρισε» τον κ. Σαμαρά και μετέτρεψε το success story σε succert story του αυταρχισμού, της λογοκρισίας, της μνημονιακής προπαγάνδας, της φτώχειας και των απολύσεων. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει οτιδήποτε και αν πράξει ο κ. Σαμαράς στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: