Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ήταν όλοι εκεί: Επιτυχημένη η Ημερίδα του Patrasevents.gr στο Forum Ανάπτυξης 2012


Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η Ημερίδα που διοργάνωσε το patrasevents.gr στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2012 , την Κυριακή (25/11). Πλήθος κόσμου και εκατοντάδες αναγνώστες του patrasevents.gr  παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες  ομιλίες που έγιναν με  θέμα «Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Internet - H νέα γενιά» στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ», όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Το ενδιαφέρον των φίλων του portal, που στο σύντομο διάστημα της λειτουργίας του άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης και της κάλυψης των εκδηλώσεων, για να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς των ανθρώπων που απαρτίζουν το patrasevents.gr ήταν μεγάλο.  



Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ των επισήμων ο βουλευτής της ΝΔ. Θανάσης Νταβλούρος, ο πολιτευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Τασία Μανωλοπούλου, αλλά και αρκετές σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου της Πάτρας, όπως ο Γιάννης Μιχαλόπουλος (αλυσίδα καταστημάτων ζαχαροπλαστικής  «Αχαϊκό Εντελβάις», Νίκος Καρακίτσος (αλυσίδα Super Μarket Κronos), ο Δήμος Μιχαηλίδης (Miele), ο Γιώργος Κοτοπούλης (Οrient Expess) και πολλοί άλλοι ακόμα.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν:

* Ο Γενικός Διευθυντής των White Space & New Media Studies (σχολή Δημοσιογραφίας, Σταμάτη Μαλέλη), Φώτης Βασιλείου, ο οποίος ανέπτυξε στην ομιλία του το θέμα «Τα Media σήμερα και ποιο είναι το μέλλον τους; Πως επιδρούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα; Το internet και η εξέλιξη του».

* Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, που μίλησε με θέμα το «Internet και επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις προβάλλονται μέσα από το internet».

* Ο CEO και ιδρυτής του Clubber.gr, Σωτήρης Δόστης, που ανέπτυξε το θέμα  «Στόχευση κοινού μέσω Internet. Πλεονεκτήματα που προσφέρει το internet στην στόχευση κοινού, συγκρίνοντάς το με τα υπόλοιπα, παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας».

* Στην Ημερίδα προσκεκλημένος ομιλητής ήταν και ο ιδιοκτήτης του Palo.gr Παναγιώτης Τσαντίλας που παρουσίασε το Palo.gr, τις καινοτομίες που έχει εφαρμόσει στο site του, τις συνεργασίες που έχει με τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στην Ελλάδα, αλλά και τους λόγους που ανέπτυξε συνεργασία με το patrasevents.gr, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τεράστια απήχηση που έχει το portal στο πανελλήνιο.

Η παρουσίαση έκλεισε με τον τρόπο που ξεκίνησε. Με το video του patrasevents.gr που παρουσιάζει σε οπτικοακουστικό υλικό  το τι ακριβώς είναι το portal, που απευθύνεται και τους σκοπούς που έχει. Το trailer του patrasevents. gr,  φτιαγμένο από τον Χρήστο Ορτέτζιο (View productions), αξίζει να σημειωθεί ότι παίχθηκε για πρώτη φορά στο Forum Ανάπτυξης 2012 και έκλεψε τις εντυπώσεις με την μουσική και τις εικόνες του, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Την οργάνωση και το συντονισμό της ημερίδας έκανε η αρχισυντάκτρια του patrasevents.gr Ελένη Βασιλοπούλου, δίνοντας με την ευγένεια και την γλυκύτητα που την χαρακτηρίζει μία ακόμα νότα αισιοδοξίας στην εκδήλωση.


Στον επίλογο της βραδιάς οι ιδιοκτήτες του patrasevents.gr, Ανδρέας Μπερδέσης και Κώστας Τσάμης, μαζί με όλη την ομάδα του portal που έχει κατακτήσει τις …διαδικτυακές καρδιές των Πατρινών, ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους κερνώντας τους γλυκό από τα ζαχαροπλαστείο Sacher (Νοταρά 44, Πάτρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: