Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτος καβγάς Γεωργιάδη - Μπουτάρη! Οργισμένη αντίδραση Κουντουρά κατά Καμπουράκη!

Παράλληλοι καβγάδες ξέσπασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στην αναπαράσταση για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, είπε: "Το καρακιτσαριό, το χουντικό δεν θα το κάνει δεκτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης! Μόνο επί χούντας το έκαναν"! Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαφωνίες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλεσε το δήμαρχο "άσχετο". Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του Γιάννη Μπουτάρη: "Θα σταματήσεις να μιλάς; Συμμαζέψτε λίγο τον κ. Γεωργιάδη. Δεν θα την κάνω τη Θεσσαλονίκη Disneyland! Ο λαϊκισμός σας είναι γνωστός. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Απορώ πως σε ψηφίζουνε"...

'Στις επόμενες εκλογές θα τους πω να σας παίρνουν τηλέφωνο!", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να εισπράξει το σχόλιο: "Ή βλάκας είσαι ή κάνεις τον βλάκα... Είσαι λαϊκιστής του κερατά"!

Για να λήξει την ένταση ο Δημήτρης Καμπουράκης ζήτησε διαφημίσεις λέγοντας: "Διάλειμμα, ευχαριστούμε τους υπόλοιπους". Αυτή του η φράση προκάλεσε την οργή της Έλενας Κουντουρά, η οποία διαμαρτυρήθηκε, επειδή δεν πρόλαβε να μιλήσει για δεύτερη φορά. Τι απάντησε ο παρουσιαστής; ..."Παρακαλώ άλλη φορά να επιλέγετε άλλους να σας δίνουν περισσότερο χρόνο"!


Δεν υπάρχουν σχόλια: