Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Φρίκη! Bρήκε τα παιδιά της σφαγμένα από τη νταντά

Νευρικό κλονισμό έπαθε η μητέρα όταν είδε το 2χρονο αγοράκι και το 6χρονο κοριτσάκι της σε μια λίμνη αίματος στη μπανιέρα του πολυτελούς τους διαμερίσματος.  Η διάσημη στους αμερικανικούς κοσμικούς κύκλους Μαρίνα Κριμ –σύζυγος του αντιπροέδου και general manager της CNBC Digital Κέβιν Κριμ- ούτε στους πιο φριχτούς της εφιάλτες δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί τι την περίμενε όταν γυρνούσε το κλειδί στο διαμέρισμα της οικογένειας, στην Upper West Side του Μανχάταν.  Στην άδεια από νερό μπανιέρα βρίσκονταν ο Λίο και η Λούλου, τα παιδιά της, νεκρά.

Τα δύο παιδάκια είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου η νταντά τους Γιόσελιν Ορτέγκα η οποία επιχείρησε να αυτοκτονήσει λίγο πριν την συλλάβουν. Η μητέρα είχε φύγει για δουλειές με την 3 ετών κόρη της Νέσι ενώ ο πατέρας βρισκόταν στο αεροδρόμιο, έχοντας μόλις επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι. Τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο οι αστυνομικοί και του είπαν τα φριχτά νέα.

Η μητέρα όταν μπήκε στο διαμέρισμα νόμισε πως η 50χρονη νταντά είχε βγάλει τα παιδιά βόλτα, επειδή επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Κατέβηκε στην είσοδο και ρώτησε τον θυρωρό του συγκροτήματος πόση ώρα πριν είχε δει τα παιδιά να φεύγουν. Όταν εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι τα πιτσιρίκια δεν είχαν βγει από το κτίριο ανέβηκε τρομοκρατημένη στο σπίτι κι άρχισε να ψάχνει τα δωμάτια φωνάζοντας τα ονόματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: