Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αdele λίγες μέρες πριν γεννήσει

Η τελευταία βόλτα πριν το μαιευτήριο. Είναι ελάχιστες, μέχρι σπανιότατες οι φορές που είδαμε φωτογραφίες από την έγκυο Adele να κυκλοφορεί δημόσια. Αυτές πρέπει να είναι και οι τελευταίες φωτό μια και σε ελάχιστες μέρες από σήμερα η 24χρονη τραγουδίστρια θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Η Adele που κράτησε τη εγκυμοσύνη της κρυφή μέχρι να φτάσει 6 μηνών διατήρησε εξαιρετικά χαμηλό προφίλ από τη ημέρα που ανακοίνωσε τα σπουδαία νέα.

ΟΙ παπαράτσι την εντόπισαν σε συνοικία του Λονδίνου να περπατά μαζί με τον σύντροφό της Simon Konecki κα τον σκύλο της Louie. Για άλλη μια φορά φορούσε μαύρα- το αγαπημένο της χρώμα- ένα χαλαρό παντελόνι, ένα μαύρο ριχτό πουλόβερ που ήταν αδύνατο να κρύψει την τεράστια κοιλιά και ένα γούνινο καπέλο.

Η Adele που απέχει από τα καλλιτεχνικά με εξαίρεση την ηχογράφηση του soundtrack για την επόμενη ταινία του James Bond νωρίτερα αυτή τη βδομάδα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun υπερασπίστηκε τα κιλά της και το μέγεθός της και επέκρινε όσες εκμεταλλεύονται τον εαυτό τους σεξουαλικά. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να πουλήσω περισσότερους δίσκους δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Απλώς θα τραγουδώ. Δεν ανησυχώ που είμαι υπέρβαρη και πολύ μεγαλύτερη από άλλες τραγουδίστριες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: