Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ομογενής βοήθησε "χαμένο" οδηγό και της έδωσε 20.000 δολάρια

Σαν από μηχανής θεός βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος  Ty Warner μπροστά σε μια ομογενή η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε ανάγκη χρήματα για μια θεραπεία με βλαστοκύτταρα.Ο Warner τριγύριζε "χαμένος" με το αυτοκίνητο του στη Santa Barbara. Χάνοντας τη ψυχραιμία του  μπήκε σε ένα πάρκινγκ για να ζητήσει οδηγίες  για το που πρέπει να κατευθυνθεί. Εκεί ήταν που συνάντησε την Jennifer Vasilakos η οποία μοίραζε φυλλάδια, προσπαθώντας να συγκεντρώσει  το απαιτούμενο ποσό για την θεραπεία με βλαστοκύταρα που , σύμφωνα με τους γιατρούς , χρειαζόταν.


Σύμφωνα με την Haffington Post, οι δύο τους άρχισαν να συζητούν για το πρόβλημα υγείας της Jennifer της οποίας οι νεφροί της,  είχαν υποστεί ζημιά και οι γιατροί της είχαν αποκλείσει την μεταμόσχευση , εξαιτίας προηγούμενου ιστορικού της με  καρκίνο του δέρματος.

Η ομογενής περνούσε 14 ώρες την εβδομάδα στην αιμοκάθαρση και ήλπιζε να συγκεντρώσει χρήματα για θεραπεία με βλαστοκύτταρα εκτός ΗΠΑ , καθώς κανένα νοσοκομείο εκεί δεν μπορούσε να την βοηθήσει

Αφού του έδωσε οδηγίες για το που θα κατευθυνθεί ο Warner  της έκοψε μία επιταγή των 50 δολαρίων και υποσχέθηκε ότι θα «επιστρέψει» με περισσότερα.

Όταν η Vasilakos  έλαβε το τσεκ των 20.000 με το ταχυδρομείο ξέσπασε σε λυγμούς.

Σε γραπτή ανακοίνωση του  ο Ty εξήγησε ότι η δωρεά του δεν αφορούσε μόνο την Jennifer, αλλά ήταν μία προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως τα βλαστοκύτταρα.

Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: