Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργιάς η Σχολή Carierra του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Ιωαννίνων διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργιάς η Σχολή Carierra του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Ιωαννίνων διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων που σκοπό έχει να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στις σύγχρονες μορφές της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Στις 21-22-23 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα» στην Ζωσιμαια Σχολή Ιωαννίνων, Δωδώνης 6 θα αναπτυχτούν τομείς που μπορεί να βοηθήσουν στην εξέλιξη των νέων, των φοιτητών και των ελεύθερων επαγγελματιών ανοίγοντας τους τον δρόμο σε νέες προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη και ανάπτυξη. Με την βοήθεια των έμπειρων στελεχών του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα αναλυθούν τομείς που αφορούν την σύνταξη βιογραφικού αλλά και την εύρεση εργασίας.

Ο Διευθυντής Marketing του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κος Νίκος Μαραγκόπουλος θα μυήσει τους παρευρισκομένους στον κόσμο των Social Networks και θα μας υποδείξει τρόπους για την σωστή χρήση τους.
Ο κος Φώτης Βασιλείου Διευθυντής της Σχολής New Media Studies του κου Σταμάτη Μαλέλη θα αναλύσει την διαμόρφωση των Social Media, την ανάπτυξη της Web Τηλεόρασης καθώς και τα σωστά στοιχεία αρχιτεκτονικής ενός Site.
Οι έμπειροι καθηγητές της Σχολής Carierra του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Ιωαννίνων, θα πραγματοποιήσουν ζωντανές εκπαιδευτικές επιδείξεις σε τομείς του Beauty Studies (στην Αισθητική, Κομμωτική, Νύχια και Μακιγιάζ) στην σκηνή της Αίθουσας «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα» της Ζωσιμαιας Σχολής.
Επιπλέον το Κέντρο Αισθητικής Wellness θα μας υποδείξει νέες μεθόδους που εφαρμόζονται σήμερα στους Τομείς της Αισθητικής. 
Η Σχολή Carierra του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Ιωαννίνων ξεκινά από φέτος ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ταξίδι στην γνώση βοηθώντας στην ανάπτυξη των Γιαννιωτών.
Σας περιμένουμε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου (πρωί-απόγευμα) στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα» της Ζωσιμαιας Σχολής Ιωαννίνων Δωδώνης 6
Κατά την διάρκεια του τριημέρου θα γίνονται δηλώσεις για την κλήρωση υποτροφιών που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ήμερα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους
Τηλ επικοινωνίας:
Carierra Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ: 26510-72700, 6974264237, 6948523766

Δεν υπάρχουν σχόλια: