Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι σημερινές Ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου… που θα μας κάνουν υπερήφανους

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες έτσι και σήμερα πολλοί Έλληνες αθλητές θα μας εκπροσωπήσουν στα σημερινά αθλήματα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ευχόμαστε να μας κάνουν υπερήφανους και τους στέλνουμε όλη την θετικής μας ενέργεια.
Βαρέα αθλήματα: Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, μετέχει στην κατηγορία των -57κ., που θα αρχίσει στις 11:30, στο ExCel, και θα ολοκληρωθεί στις 18.00 με τον τελικό.
Κολύμβηση 200μ. πεταλούδα των ανδρών: Γιάννης Δρυμωνάκος (3η σειρά, 1η διαδρομή) και Στέφανος Δημητριάδης(4η σειρά, 8η διαδρομή) στις 12:30 δίνουν μάχη για πρόκριση στους βραδινούς ημιτελικούς.



Κωπηλασία: Ο λόγος για την τετράκωπο ανδρών, την οποία αποτελούν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου. Θα το παρακολουθήσουμε στις 13:00.
Σκοποβολή: Στη μάχη ρίχνονται σήμερα ο Ευθύμης Μίττας και ο Νίκος Μαυρομμάτης. Ο προκριματικός, αρχίζει στις 11:00, ενώ ο τελικός, με τη συμμετοχή έξι σκοπευτών, θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Πινγκ Πονγκ: Καλλίνικος Κρεάνγκα αντιμετωπίζει στη 1 μ.μ. στο τον Δανό Μάικλ Μέιζ. Στις 15:00 αγωνίζεται στην ίδια φάση ο Παναγιώτης Γκιώνης, που θα βρει στο δρόμο του τον Ιάπωνα Σέιγια Κισικάουα.
Ιστιοπλοϊα: Ο Διονύσης Δήμος και ο Μιχάλης Πατενιώτης (49er), Αννα Αγραφιώτη (Laser radial) και Βαγγέλης Χειμώνας (Laser). Στις κλάσεις αυτές θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες ιστιοδρομίες, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με την 3η και 4η κούρσα τα Star(Παπαθανασίου/Τσότρας) και τα Finn (Μιττάκης). Η εκκίνηση σε όλες τις κατηγορίες δίνεται στις 14:00.
Μπιτς Βόλεϊ: Στις 18:30 η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσαρτσιάνη δίνουν τον δεύτερο αγώνα τους στο τουρνουά του μπιτς βόλεϊ, απέναντι στις Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα
Τοξοβολία: Η Ευαγγελία Ψάρρα αντιμετωπίζει στους «64» της τοξοβολίας την Ινδή Λάισραμ. Ο αγώνας αρχίζει στις 12:57

Δεν υπάρχουν σχόλια: