Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Σύρος: Βρέθηκε μεθυσμένος και χτυπημένος μέσα στα σκουπίδια - Τι απαντάει ο ιδιοκτήτης του μπαρ;

Όλα έγιναν το βράδυ της 21ης Ιουλίου, σε μπαρ που βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου. Ένας 31χρονος μέθυσε και σύμφωνα με μαρτυρίες άρχισε να παρεκτρέπεται. Υπάλληλοι τον πλησίασαν και του ζήτησαν να φύγει. Εκείνος αρνήθηκε και τότε ανέλαβαν δράση, τρεις υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, ηλικίας 27, 32 και 45 ετών. Όπως ομολόγησαν τα ξημερώματα στους αστυνομικούς, τον έβγαλαν από το κατάστημα ''σηκωτό'' και τον πέταξαν δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο κάτω. Επειδή φοβήθηκαν για την κατάσταση του πελάτη, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο.

Εκεί είπαν πως ήταν μεθυσμένος και ότι τα χτυπήματά του προήλθαν από πτώση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν κατάλαβαν ότι τα χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και οι μώλωπες στο λαιμό ήταν από ξυλοδαρμό! Tου πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή. 

Η σοβαρότητα της κατάστασής του οδήγησε τους γιατρούς να ζητήσουν μεταφορά στην Αθήνα. Έτσι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παραμένει κλινήρης σε σοβαρή κατάσταση καθώς διαπιστώθηκε μετά την αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κάταγμα στο κρανίο και ρήξη τυμπάνου. 

Η σύζυγός του έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα Σύρου και την υπόθεση ανέλαβε ο εισαγγελέας του νησιού. Πήρε καταθέσεις από τη σύζυγο του θύματος, τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου. Οι τελευταίοι ομολόγησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την πράξη τους, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. 

Τι απαντάει ο επιχειρηματίας

Ο επιχειρηματίας που κατηγορείται έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν και για τοπώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση ο πελάτης του.

"Την 21η Ιουλίου και περί την 01,45 πρωινή, προσήλθε στο νυχτερινό κέντρο προκειμένου να εορτάσει την ονομαστική του εορτή, ο 30χρονος ο φερόμενος ως θύμα. Μετά τέσσερις ώρες, και ενώ είχε ολοκληρώσει την διασκέδασή του, καταναλώνοντας ποσότητα αλκοόλ, δωρεάν, και ενώ είχε δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στο προσωπικό, αλλά και στους θαμώνες του καταστήματος από την ανάρμοστη συμπεριφορά του λόγω χαρακτήρα αλλά και μέθης, απεχώρησε.

Κατά την έξοδό του από το κατάστημα, συνάντησε έναν υπάλληλο τον οποίο εξύβρισε χυδαία και του επιτέθηκε, σχίζοντάς του κυριολεκτικά την μπλούζα η οποία έφερε τα διακριτικά του καταστήματος, ευρισκόμενο αυτόν σε πλήρη αμηχανία και σε άμυνα.

Αντιλαμβανόμενοι το συμβάν δύο συνάδελφοί του, εξήλθαν του καταστήματος προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα και να προστατέψουν τον συνάδελφό τους.

Στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τον δράστη και αργότερα θύμα, δεν τον χτύπησαν παρά τον απώθησαν προτρέποντάς τον να φύγει με σκοπό να λήξει το συμβάν και η τυχόν παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών. Απωθώντας τον και ενώ ο ίδιος συνέχιζε να τους χτυπά και να τους εξυβρίζει, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Η Δ/νση του καταστήματος ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και ειδοποίησε το Ε.Κ.Α.Β. όπου και μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο Σύρου. Ανακοίνωση των εξωτερικών ιατρείων αναφέρει πως το θύμα προσήλθε σε πλήρη μέθη φέροντας εκδορές στο πρόσωπο από πτώση.

Άνδρες του Τ.Α. Ερμουπόλεως που κατέφθασαν στο σημείο του συμβάντος, δεν αντελήφθησαν αξιόποινη πράξη ούτε την οποιαδήποτε αναταραχή.

Όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση ευρίσκονται από εχθές στα χέρια της αστυνομίας μαζί με καταθέσεις τόσο από το προσωπικό όσο και από θαμώνες του καταστήματος.

Ο 30χρονος ήδη από εχθές το βράδυ ευρίσκετε στην Σύρο και στην οικία του, μετά από μεταφορά του στο Τζάνειο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία μιας και ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Σύρου είναι ανενεργός λόγω τεχνικού προβλήματος.

Τα όποια δημοσιεύματα περί άγριου ξυλοδαρμού και περί εγκατάλειψης του θύματος σε κάδους απορριμμάτων είναι μυθεύματα και αποτελούν στοχευόμενη επίθεση κατά της επιχείρησης θέλοντας να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες αλλά κυρίως ως προς το ήθος των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Οι υπάλληλοι της επιχείρησης οι οποίοι συμμετείχαν θα προβούν σε μηνύσεις κατά του 30χρονου για εξύβριση και για άσκηση σωματική βίας και η επιχείρηση σε ασφαλιστικά μέτρα".



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: