Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Επιστολή θα δώσει ο πρωθυπουργός στον Κ. Παπούλια για να τη μεταφέρει στους ευρωπαίους ηγέτες - Τα τρία σημεία της επιστολής



Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς στο σπίτι του κ. Σαμαρά στην Κηφισιά, το οποίο για λίγες ημέρες λόγω της ασθένειάς του έχει μετατραπεί σε Μέγαρο Μαξίμου.  Στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των τριών αρχηγών τέθηκε το περιεχόμενο της επιστολής του Αντώνη Σαμαρά που θα δοθεί την Τετάρτη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να την μεταφέρει στους ευρωπαίους εταίρους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt η επιστολή αυτή θα επικεντρώνεται σε τρία σημεία. Πρώτον θα αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα τα οικονομικά που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και φυσικά σε φαινόμενα όπως η ύφεση. Δεύτερον ο κ. Σαμαράς θα αναφέρει πως ο ελληνικός λαός έκανε το χρέος του ψηφίζοντας στις εκλογές παραμονή της χώρας στο ευρώ και τρίτον η επιστολή θα καταλήγει με τον κ. Σαμαρά να αναφέρει στους ευρωπαίους εταίρους του, πως πλέον η Ευρώπη πρέπει να κάνει το καθήκον της απέναντι στους Έλληνες. 

Στη σύσκεψη νωρίτερα συμμετείχε και ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος αναχώρησε νωρίτερα από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς. Ο νέος "τσάρος" της ελληνικής οικονομίας ευχαρίστησε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του μνημονίου, δήλωσε πως είναι κάτι που πρέπει να τεθεί προς τους ευρωπαίους εταίρους μας. Μαζί του αποχώρησε και ο κ. Σταϊκούρας. 





Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: