Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Spiegel: Είμαστε ανίκανοι να χαρούμε ακόμα και το σεξ! Ζηλεύουμε τους Έλληνες

Δυο πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν ένα στερεότυπο. Ότι οι Γερμανοί, λόγω του άγχους, δεν απολαμβάνουν πλέον τίποτα.... Η έρευνα για το περιοδικό Spiegel αποκαλύπτει ότι 46% των Γερμανών δηλώνουν όλο και περισσότερο ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε λόγω του καθημερινού άγχους και της αίσθησης ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ζητηθεί κάτι... Όπως δηλώνει το 55% των νεότερων, έχουν χάσει την ικανότητα να νιώθουν καλά.
Σε σημείο μάλιστα που να αδυνατούν να απολαύσουν το φαγητό, το αλκοόλ, τις διακοπές ή ακόμα και λίγη χαλάρωση αλλά και το σεξ!

Μια δεύτερη μελέτη από εταιρεία μάρκετινγκ στην Κολωνία επιβεβαιώνει αυτά τα ευρήματα.

Η έρευνα έδειξε ακόμα ότι 91% δέχονται ότι αυτό που αξίζει στη ζωή είναι οι απολαύσεις της, αλλά μόλις 15% μπορούν να θυμηθούν κάποιες στιγμές που να άφησαν πίσω τους τις έγνοιες και να αισθάνθηκαν πραγματικά ευτυχείς.

Όσο για την άποψή τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες: «Εξοργιζόμαστε με τις υψηλές συντάξεις και τις μεγάλες διακοπές, προφανώς η ζήλια παίζει ρόλο», δηλώνουν, δίχως ωστόσο να μιλάνε για τα ευρήματα μελετών που δείχνουν ότι οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη.





Πηγή: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: