Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με πλαστές άδειες στη Λάρισα

Μετά από εκτεταμένη έρευνα της Αστυνομίας σχετικά με τη διακίνηση πλαστών εγγράφων ως δικαιολογητικών για την έκδοση αδειών παραμονής μεταναστών, τις τελευταίες δύο ημέρες είχαμε την πρώτη σύλληψη ενώ αναζητείται ένα ακόμα πρόσωπο. Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι συνελήφθη Λαρισαίος δικηγόρος την ώρα που κατέθετε στις αρμόδιες υπηρεσίες πλαστά δικαιολογητικά για λογαριασμό αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται κατηγορούμενος, όπως και ο δικηγόρος, για πλαστογραφία και ψευδείς βεβαιώσεις.
Ο 35χρονος Λαρισαίος δικηγόρος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας διαμονής επ’ ονόματι του 44χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν ως συζύγου Ελληνίδας. Η άδεια για τη συγκεκριμένη κατηγορία έχει πενταετή διάρκεια.

Τα υποβληθέντα έγγραφα και δικαιολογητικά του αλλοδαπού κίνησαν τις υποψίες των υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι διαρκούσης της εξυπηρέτησης του Λαρισαίου δικηγόρου ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας τον συνέλαβαν.




Πηγή: prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: