Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ιωάννινα: Εμφάνιση νίκης από την Α. Ασημακοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του ITV , τα αυτονόητα γίνονται προτεραιότητες με τον Α.Σαμαρά

Είναι ωραία εμπειρία, εμπειρία ζωής, τόνισε η Α.Ασημακοπούλου για την συμμετοχή της στις εθνικές εκλογές. Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση που έχει ο κόσμος και βέβαια μου την εκφράζει.Τα προβλήματα όμως  δεν έχουν χρώμα και κόμμα. Ακούω όλους τους πολίτες του Ν.Ιωαννίνων, δεν ακούω μόνο της ΝΔ .Τα βασικά προβλήματα είναι για όλους τα ίδια. Ακούω από τον κόσμο τα προβλήματα αλλά και τις απόψεις τους  και μου  δημιουργείται μια ελπίδα από τον τρόπο  που αντιμετωπίζουν  την πραγματικότητα. θέλω να μιλώ και να είμαι ειλικρινής με τους πολίτες  .Υποκλίνομαι μπροστά σε  ανθρώπους που έχουν προβλήματα και είναι αξιοπρεπείς. Η Α.Ασημακοπούλου τόνισε πως είναι η ώρα να  επικεντρωθούμε στην ουσία .Ο Αντώνης Σαμαράς  κάνει πραγματικές δηλώσεις που αγγίζουν την κοινωνία με συγκεκριμένες προτάσεις και μάλιστα  κοστολογημένες .Κάλυψε όλα τα θέματα και έχουν παρουσιαστεί όλες οι πτυχές του προγράμματος της ΝΔ  και ξέρουμε και εμείς αλλά και οι πολίτες  τι θα δούμε  από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Για τις εμφανίσεις του Α.Σαμαρά και για τον Ε.Βενιζέλο
Ο Α. Σαμαράς  τα λέει όλα υπεύθυνα γιατί ξέρει πως θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, όλες οι προτάσεις των άλλων κομμάτων είναι ανέξοδες γιατί ξέρουν πως δεν θα κυβερνήσουν. Τα μικρά κόμματα έχουν την πολυτέλεια να λένε ότι θέλουν  γιατί ποτέ δεν θα κληθούν να κυβερνήσουν.Δεν έχει νόημα να ακούμε φωνές που δεν είναι εφαρμόσιμες Ο Α.Σαμαράς  λέει καθαρά, τι πρέπει να γίνει. Επισκέφτηκα το αστυνομικό  μέγαρο και διαπίστωσα ,πόσα προβλήματα αντιμετωπίζει αυτός ο τόσο σημαντικός κλάδος της χώρας, η ασφάλεια μας,   χάρηκα που άκουσα αυτούς τους ανθρώπους  να μιλάνε για τις πολύ μεγάλες τους επιτυχίες και  χάρηκα που ο Σαμαράς σήμερα τόνισε πως θα αποκαταστήσει το μισθολόγιο των αστυνομικών. Τα αυτονόητα γίνονται προτεραιότητες με τον Α.Σαμαρά .Το Θέμα είναι αν την επόμενη των εκλογών όλοι μαζί θα διαπραγματευτούμε με την Ευρώπη το μέλλον μας .Αυτό έχει σημασία αυτή την ώρα. Το μάτι μας πρέπει να  είναι στην ρευστότητα και να μην κάνουμε άλλες περικοπές. Αν Ο Α.Σαμαράς είχε  εμμονή  με την πρωθυπουργία δεν θα είχε ψηφίσει την νέα  δανειακή και θα είχε κερδίσει τις εκλογές με υψηλό ποσοστό .Πήρε το πολιτικό ρίσκο γιατί νοιάζεται μόνο για την σωτηρία της χώρας και των πολιτών.

Το  ΠΑΣΟΚ αλλά και ο Ε.Βενιζέλος χαμελεοντίζουν. Ο Ε. Βενιζέλος μιλάει και νομίζεις πως ήρθε από παρθενογένεση αλλά στην ουσία δεν μπορεί να ξεπλυθεί από όλο το νερό της λίμνης. Τι πρεσβεύει ο κος Βενιζέλος;  έχει ευθύνη όσο και ο Γ.Παπανδρέου ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης .Ήρθε στα Γιάννενα και έκανε πρόβα αντιπολίτευσης.

Για το κόμμα Καμμένου

Το κόμμα Καμμένου  σημείωσε η Α.Ασημακοπούλου  είναι σαν τα υπόλοιπα,  λαϊκίζει.

Για την χρυσή αυγή

Δεν μου  αρέσουν τα άκρα και δεν εκφράζουν τις αξίες μας σαν έλληνες .Η ΝΔ μιλά σήμερα ενωτικά για όλους τους έλληνες μιλάει  υπεύθυνα .

Για τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος

Για τις ευθύνες τους παρελθόντος θα ήθελα να σας πω ,πως  αυτές επιμερίζονται χρονικά, ποσοτικά αλλά και σε επίπεδο προσώπων .Ο Κ.Καραμανλής στην  τελευταία του προεκλογική εμφάνιση είχε πει την αλήθεια ,να παγώσουν οι μισθοί και κανένας δεν τον άκουσε και περισσότερο το ΠΑΣΟΚ,  το έλλειμμα που άφησε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι  είναι ο στόχος του 2020.Η ΝΔ ενώνει τον κόσμο της  από την ιδεολογία της .Νομίζω πως το σημαντικό είναι να ανατρέψουμε την  όλη κατάσταση .Πρέπει όπου υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν, από πού και αν προέρχονται τα πρόσωπα.

Για την επόμενη ημέρα των εκλογών


Θα ήθελα να σας πω πως δεν θέλω να σκεφτώ πως την επόμενη ημέρα θα βρεθούμε σε ακυβερνησία.Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να καπηλευόμαστε τον πόνο του ελληνικού λαού. Είμαι Ελληνίδα και με ενδιαφέρει να σωθεί η χώρα μας και να είναι δυνατή να διαπραγματευτεί με την Ευρώπη .Θέλουμε σταθερότητα αυτή την ώρα και θα συνεργαστούμε με όποιον και αν κερδίσει τις εκλογές της Γαλλίας .Στόχος μας είναι μόνο η ανάπτυξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: