Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Α.Σαμαράς: Μεταμφιεσμένος Τσίπρας ο Καμμένος

«Το ΠΑΣΟΚ μας έφερε εδώ που μας έφερε και μας απομόνωσε στην Ευρώπη. Υπάρχουν άλλα κόμματα που παριστάνουν τους Κεντροδεξιούς. Και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά. Προσπαθούν να τα βρουν με την Αριστερά... Ιδιαίτερα με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους. Τους εύχομαι... «η ώρα η καλή»! Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα! Είναι ένας αρμονικός πολιτικός γάμος. Αλλά έχουν πάρει διαζύγιο από τη σοβαρότητα... Και με τη δική μας παράταξη σχέση δεν έχουν πια!», σημείωσε ο αρχηγός της ΝΔ.
«Η δική μας παράταξη είναι αντίθετη με το λαϊκισμό. Εκείνοι αυτό κάνουν σήμερα: Σκέτο και καθαρό λαϊκισμό. Η παράταξή μας υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με ευθύνη. Εκείνοι έχουν πάρει διαζύγιο από την υπευθυνότητα. Η παράταξή μας είναι εγγύηση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Εκείνοι έχουν ξεφύγει από την ευρωπαϊκή πορεία», πρόσθεσε, επιμένοντας να μην κατονομάζει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο όμως σαφώς φωτογράφισε.

Ο κος Σαμαράς, μίλησε και για τα προβλήματα των αγροτών, δηλώνοντας πως γνωρίζει ότι πολλοί αγρότες μας δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε πετρέλαιο, ούτε λιπάσματα, ούτε ζωοτροφές και είπε πως «όταν χάθηκε η μάχη της Αγροτικής παραγωγής χάθηκε για την Ελλάδα το στοίχημα της Ανάπτυξης». Ανακοίνωσε μάλιστα πως προγραμματίζει την αξιοποίηση 13 γεωθερμικών πεδίων, που θα δώσουν κι αυτές ώθηση στην πρωτογενή τομέα, ξεμπλοκάρισμα έργων του ΕΣΠΑ, δηλώνοντας αισιόδοξος και προτάσσοντας πέντε λέξεις, πως: «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!».


Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: