Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ν. Νικολόπουλος: «Ο τόπος θέλει ανάπτυξη και όχι πράσινα λουκέτα»

Σε όλα τα ΠΕΚ της χώρας, όπως και σε αυτό της Πάτρας μπήκαν τα «πράσινα» λουκέτα και μάλιστα με την ξεκάθαρη υπογραφή του υφυπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου. Να σημειωθεί πως ο στενός συνεργάτης του σημερινού Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Οικονομικών της Χώρας μας, Ευάγγελου Βενιζέλου, έπειτα από πίεση που του ασκήθηκε από τον Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι έχουν κλείσει και 45 ακόμα ΔΟΥ στην Ελλάδα, βάση ενός τριετούς προγράμματος εκ βάθρων αναδιάρθρωσης των φορολογικών και ελεγκτικών μας υπηρεσιών που αποφάσισαν να εφαρμόσουν οι «φωστήρες» του αρμόδιου υπουργείου.
Να υπενθυμιστεί πως η τρόικα έχει ζητήσει να κλείσουν οι περισσότερες ΔΟΥ, διότι το 97% των εσόδων το επιτυγχάνουν μόλις 30 από αυτές!

Από την πλευρά του ο κ. Νικολόπουλος αφού δήλωσε εξαρχής αντίθετος με την απόφαση κατάργησης του ΠΕΚ Πατρών και της οριζόντιας αναδιάρθρωσης που επιλέγει το ΠΑΣΟΚ για τις ΔΟΥ, ανά την επικράτεια, στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός της συνεχούς αποδόμησης των υπηρεσιών της περιοχής.

Όπως διευκρίνισε θα έπρεπε να έχει συμβεί το αντίθετο από την στιγμή που η Αχαΐα μπορεί να αποτελεί το οικονομικό κέντρο ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Οικονόμου, δεσμεύτηκε προς τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, ότι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που καταργήθηκαν θα μετακινηθούν σε άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες.



Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: