Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης οι πρωτοβουλίες του Θανάση Οικονόμου


Σε Πετσάλι, Μουσιωτίτσα, Κατσικά και Τύρια βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Θανάσης Οικονόμου στο πλαίσιο των συνεχών ανοιχτών συζητήσεων που έχει με τους πολίτες.Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άκουσε τους κατοίκους– άλλωστε και η μορφή των συζητήσεων που διοργανώνει προσφέρεται για κάτι τέτοιο- και μίλησε για το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Όπως είπε ο υποψήφιος Βουλευτής ο κύκλος της Μεταπολίτευσης έχει κλείσει και μαζί της έχει κλείσει και ο τρόπος που διαχειριζόμασταν τα πράγματα, κάτι που αφορά καταρχήν το ίδιο το πολιτικό σύστημα.


Στο ερώτημα που διατυπώθηκε κατά πόσο έχουν νόημα οι εκλογές και αν μπορούν πραγματικά να αλλάξουν κάτι, ο Θανάσης Οικονόμου δήλωσε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Αρκεί να αλλάξουμε και πολλά». 

Την Τετάρτη, 2 Μαΐου, ο Θανάσης Οικονόμου κορυφώνει τις ανοιχτές συζητήσεις του με τους πολίτες σε μία μεγάλη συγκέντρωση στην Φρόντζου Πολιτεία. Όπως είπε ο υποψήφιος Βουλευτής, η επιλογή του τόπου δεν είναι τυχαία, θέλοντας έτσι να υπενθυμίσει τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος. Πρωτοβουλίες που μετά και την πολιτική πλατφόρμα που «κατέβασε» το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: