Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Απόλυτα επιτυχημένη η συνάντηση του Θανάση Οικονόμου με ετεροδημότες στην Αθήνα


Σε μία πραγματικά κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση- ανοιχτή συζήτηση με τους ετεροδημότες που πραγματοποίησε ο Θανάσης Οικονόμου στην Αθήνα. Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «οι εκλογές δεν είναι δημοσκοπήσεις, δημιουργούν τετελεσμένα». Και θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας για το ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή και ποια πρόσωπα θα εκπροσωπήσουν το νομό μας. «Έχω πει πολλές φορές ότι τα πάντα έχουν ονοματεπώνυμο. Οι ευθύνες, η διαδρομή του καθενός, η προσπάθεια που κάναμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας είναι αυτά που κρίνονται». Μετά την τοποθέτησή του ο Θανάσης Οικονόμου έδωσε το λόγο στους πολίτες, γεγονός που χαιρετίστηκε από τον κόσμο αφού πάνω από δέκα άτομα ζήτησαν και πήραν το λόγο.

Στις τοποθετήσεις των πολιτών ήταν έντονη η αγωνία για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ποιοι έχουν φταίξει διαχρονικά για τη σημερινή κατάσταση, ενώ τονίσθηκε από πολλούς ότι αυτές οι εκλογές έχουν έντονο προσωπικό χαρακτήρα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αποστροφή μίας κυρίας όπου αναφερόμενη στο θέμα του μεταναστευτικού που πλήττει τόσο έντονα την Αθήνα, είπε «πως γίνεται να δηλώνουμε αγανακτισμένοι και εδώ και δέκα- δεκαπέντε χρόνια στην Α΄ και Β΄ Αθήνας να βγαίνουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα; Πότε τους στείλαμε εμείς το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο;». 

O Καθηγητής Κοινωνιολογίας και μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, Γιώργος Σιακαντάρης δήλωσε ότι «Τώρα ο σταυρός θα κάνει τη διαφορά. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε την εύκολη δημαγωγία και τον λαϊκισμό ή αν είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα», ενώ ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, κ. Ασημακόπουλος, συμπλήρωσε ότι « τον Θανάση πρέπει να τον στηρίξουμε γιατί ξέρει τι πάει να πει πραγματική δουλειά» και συμπλήρωσε «είμαι βέβαιος ότι σήμερα δίνεται το σύνθημα της νίκης, για την αλλαγή πορείας που χρειαζόμαστε».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: