Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ιερόδουλη πολυτελείας μήνυσε τα McDonalds κατηγορώντας τα ότι ευθύνονται για το ότι πήρε το "λάθος δρόμο"


Το όνομά της είναι Shelley Lynn. Πριν αναγκαστεί να γίνει ιερόδουλη και να βγάζει το ψωμί της χορεύοντας αισθησιακούς χορούς στο Λας Βέγκας ήταν υπάλληλος των McDonalds. Σήμερα για να εκδικηθεί τα McDonalds αλλά και τον πρώην άνδρα της, υπεύθυνο σε ένα κατάστημα του διεθνούς φήμης ταχυφαγείου, τους κάνει μήνυση, υποστηρίζοντας ότι με την πολιτική τους την ώθησαν στην πορνεία.

Όλα άρχισαν το 1982 όταν ο Keith Handley την προσέλαβε να εργαστεί ως ταμίας στα McDonalds, όπου ήταν υπεύθυνος, στο Arroyo Grande, της Καλιφόρνια.
Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν το 1985 και να διατηρούν μια ερωτική επαφή που κατέληξε σε ένα σύντομο γάμο το 1988.
Όπως αναφέρει η Shelley, όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια. Ο μελλοντικός σύζυγός της την βοήθησε αγοράζοντάς της ένα σπίτι στο Λας Βέγκας.
Εκεί όμως τα όνειρά της εξανεμίστηκαν και αντί για καλλιτέχνης αναγκάστηκε να γίνει πόρνη πολυτελείας.
Μάλιστα κατηγορεί τον πρώην άνδρα της ότι την ωθούσε μέχρι και σε όργια με δώδεκα άτομα.
Αρκετά χρόνια μετά η ιερόδουλη, μήνυσε την McDonalds καθώς όπως ισχυρίζεται με έγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο για την "στροφή" στην επαγγελματική της πορεία ευθύνεται η εταιρία η οποία δεν παρέχει καμία προστασία στις εργαζόμενες κατά των καταχρηστικών αφεντικών
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η New York Daily News η Lynn διεκδικεί από τα McDonalds αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων δολαρίων μεταξύ αυτών και για συνέργεια σε εκβιασμό και σωματεμπορία.


Πηγή: news247.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: