Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο δάσκαλος ντύθηκε γυναίκα ... και βγήκε στο μπαλκόνι


Συνδύαζε τη θρησκοληψία με την παιδική πορνογραφία ένας 45χρονος δάσκαλος από την Αθήνα, που άγνωστο για ποιούς λόγους "κατέληξε" στο Ρέθυμνο.  Ο 45χρονος που διέμενε σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, χθες το απόγευμα προκάλεσε την προσοχή δύο 21χρονων που μένουν απέναντι από το ξενοδοχείο, καθώς τον είδαν να στέκεται στο μπαλκόνι, ντυμένος με γυναικεία ρούχα και φορώντας γυναικεία περούκα, ενώ λίγο αργότερα ο - τουλάχιστον - περίεργος άνδρας έβγαλε τα ρούχα του βγήκε ξανά στο μπαλκόνι, αυτή τη φορά γυμνός, ενώ παράλληλα με βιντεοκάμερα βιντεοσκοπούσε το σπίτι των νεαρών.

Οι 21χρονοι ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες του ΤΑΕ Ρεθύμνου συνέλαβαν τον 45χρονο δάσκαλο για παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις αλλά και πορνογραφία ανηλίκων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σε έρευνα στο δωμάτιο, όπου διέμενε προσωρινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
26 βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου
2 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές
2 συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (USB)
6 κάρτες μνήμης
2 γυναικείες περούκες και
μία νάιλον τσάντα με γυναικεία εσώρουχα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο υψηλής μόρφωσης, δάσκαλο, από την Αθήνα, που για άγνωστους λόγους βρέθηκε στο Ρέθυμνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.


Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: