Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οίκος ανοχής στο Καναλάκι (;) - Δεύτερο θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο

Τον εαυτό του ως εκπρόσωπος της επιτροπής για την αδειοδότηση του οίκου, πρότεινε ο Δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος. Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες όταν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας όπου θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν ο ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή αδειοδότησης οίκου ανοχής στο Καναλάκι. Το θέμα έφερε στο συμβούλιο ο ίδιος ο Δήμαρχος καθώς σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ακούστηκε και το γεγονός ότι ένα τέτοιο κατάστημα θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας.

Και συνέχισε με τις εκπλήξεις του ο Δήμαρχος προτείνοντας τον εαυτό του ως εκπρόσωπο στην επιτροπή που θα διαχειριστεί την ίδρυση του οίκου ανοχής.

Βέβαια η πρόταση αυτή έτυχε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλών αντιδράσεων αρχής γενομένης από τους συμβούλους της δικής του παράταξης.

Το μήνυμα που έλαβε ο Δήμαρχος ήταν ότι δεν επιθυμούν οίκο ανοχής στο Καναλάκι και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει θέμα και για την ίδρυση της επιτροπής.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του pamepreveza.gr στην τοπική κοινωνία ο κόσμος συζητά έντονα το "νέο" καθώς επίσης ακούγετε το εξής στα πηγαδάκια: ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ίδρυση "Πανεπιστημίου" στο Καναλάκι...

Έτσι λοιπόν η πρόταση του Δημάρχου δεν βρήκε υποστηριχτές αλλά με ενδιαφέρον, όπως αναφέρει και αναγνώστης στοpamepreveza.gr, θα περιμένουμε την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία θα κατατεθεί και αίτηση άδειας λειτουργίας του οίκου ανοχής.


Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: