Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ψάχνουν 12 βίντεο παιδικής πορνογραφίας αν γυρίστηκαν στην Ελλάδα

Δώδεκα βίντεο με βιασμούς ανήλικων παιδιών βρήκε στην κατοχή ενός Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο 49χρονος άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια σε κοινή επιχείρηση της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Από το σπίτι του επιχειρηματία, που δραστηριοποιούνταν στον τομέα εξαγωγών αγροτικών προϊόντων, κατασχέθηκαν δύο εσωτερικοί και δύο σκληροί δίσκοι, στους οποίους βρέθηκαν εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία (βίντεο) με ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης παιδιών ηλικίας από ενός έτους!

Ωστόσο, η έρευνα επικεντρώνεται σε δώδεκα βίντεο με βιασμούς παιδιών, για να διαπιστωθεί αν έχουν βιντεοσκοπηθεί σε παραλίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και αν τα παιδιά είναι ελληνόπουλα.

Τα ίχνη του Ελληνοαμερικανού εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των στοχευμένων διαδικτυακών αστυνομικών ερευνών. Από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 49χρονου, μέσω των οποίων διαπιστώθηκε η διακίνηση του υλικού της παιδικής πορνογραφίας.





Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: