Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Στιγμές φρίκης από έναν αρουραίο έζησε νοσηλευόμενος

Εφιαλτικές στιγμές από τα δόντια ενός αρουραίου έζησε ένας άτυχος άνδρας που νοσηλεύονταν σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο St Ebba’s στην περιοχή Surrey της νοτιοανατολικής Αγγλίας. Ο Jason Ketley που πάσχει από διπολικό σύνδρομο, έχει μαθησιακές δυσκολίες και η πνευματική του κατάσταση είναι αντίστοιχη με αυτή ενός παιδιού 2 ετών, βρίσκονταν ναρκωμένος στο κρεβάτι του, όταν δέχτηκε πάνω από 12 δαγκωματιές από αρουραίο στους ώμους και το λαιμό του.
Οι υπεύθυνοι δεν κατάλαβαν τίποτα μέχρι τη στιγμή που ο άτυχος άνδρας συνήλθε κάπως από τη νάρκωση και βγήκε στο διάδρομο με τον αρουραίο να κρέμεται ακόμη από τον σβέρκο του! Αμέσως οι νοσοκόμες το απομάκρυναν και το σκότωσαν και προσπάθησαν να περιποιηθούν τον 42χρονο που έφερε 12 βαθιά τραύματα.

«Μόλις είδα τις πληγές κατάλαβα ότι πρόκειται για αρουραίο», δήλωσε η σοκαρισμένη μητέρα του, η οποία εκλήθη αμέσως μόλις διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί. «Υπήρχαν βαθιά σημάδια από δόντια σε όλη την περιοχή των ώμων του. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα υπήρχαν αρουραίοι που περιφέρονταν ελεύθεροι σε ένα νοσοκομείο. Είναι αηδιαστικό!», συμπληρώνει.

Την επόμενη ημέρα, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε παρακείμενο νοσοκομείο προκειμένου να του γίνει ο κατάλληλος εμβολιασμός για να προστατευθεί από ενδεχόμενη μόλυνση.

Όπως είναι φυσικό, η μητέρα του ψάχνει για άλλο νοσοκομείο προκειμένου να τον μεταφέρει, έχει υποβάλει επίσημη διαμαρτυρία ενώ παράλληλα εξετάζει και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του νοσοκομείου.

Ο Jo Young, διευθυντής του νοσοκομειακού προσωπικού, δήλωσε «αληθινά σοκαρισμένος» από το περιστατικό και πως έχει λάβει σοβαρά υπόψη του, τις διαμαρτυρίες της οικογένειας.





Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: