Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Γερμανίδα σχεδιάστρια προκαλεί φτιάχνοντας παπούτσια από νεκρά ζώα


Ψηλοτάκουνα από οπλές αλόγου, γόβες στιλέτο από φίδια και σανδάλια με νεκρά περιστέρια είναι ορισμένα μόνο από τα αν μη τι άλλο εντυπωσιακά παπούτσια που περιλαμβάνει η συλλογή της Γερμανίδας σχεδιάστριας Iris Schieferstein.
Και μπορεί τα σχέδια να είναι σοκαριστικά, ωστόσο όπως δήλωσε η σχεδιάστρια, ήταν ένας τρόπος να βρεθεί στη θέση αυτών των ζώων. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά, τα φοράει και μέσα στο σπίτι για να εξοικειωθεί με αυτά. 

Η εκκεντρική Iris, δηλώνει ότι φορώντας τα παπούτσια με τα περιστέρια νιώθει κυριολεκτικά σαν να πετάει αν και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι το ίδιο αναπαυτικά με τα αθλητικά παπούτσια. 

Όσο για τις γυναίκες που έχουν βαρεθεί τα τακούνια και θέλουν να γυμνάσουν τις γάμπες τους, η σχεδιάστρια προνόησε κατασκευάζοντας παπούτσια από άλογο χωρίς όμως τακούνια, με αποτέλεσμα για να ισορροπήσει κανείς σε αυτά θα πρέπει να ρίξει όλο το βάρος στα δάχτυλα των ποδιών του. 

Τα παπούτσια ορισμένα από τα οποία χρειάζονται μήνες για να κατασκευαστούν, έχουν παρουσιαστεί σε αρκετές εκθέσεις ανά τον κόσμο. Στην ερώτηση που βρίσκει όλα αυτά τα υλικά, η Iris απάντησε ότι τα προμηθεύεται από τον χασάπη της γειτονιάς της ο οποίος συλλέγει νεκρά άλογα για να φτιάξει λουκάνικα. 






Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: