Και οι στρατιωτικοί μπαίνουν στην κοινωνική δράση  πρόγραμμα » Όλοι μαζί μπορούμε», που αφορά στη συλλογή τροφίμων και ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, για την ενίσχυση των συσσιτίων και την στήριξη των ασθενών Ομάδων της Κοινωνίας.Με σκοπό τη στενότερη σύνδεσή τους με την κοινωνία και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε τα εξής: Σε κάθε Στρατιωτικό Πρατήριο πλησίον της εξόδου δημιουργείται ειδικά διαμορφωμένη γωνία με δύο χώρους. Ο πρώτος χώρος θα διατίθεται για συγκέντρωση τροφίμων, ενώ ο δεύτερος χώρος θα διατίθεται για συγκέντρωση  ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων.


Ο χώρος των τροφίμων θα έχει την ένδειξη: «Επιλέγουμε τρόφιμα, που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζονται ψυγείο».

Ο χώρος των ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων θα έχει την ένδειξη:  «Τα είδη που προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας».

Στη συνέχεια, οι στρατιωτικές μονάδες θα έρχονται σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες Μητροπόλεις για την παράδοση των τροφίμων, των ειδών ρουχισμού και των κλινοσκεπασμάτων.